Välkommen till mina områden.

Så där ja, nu var den fotbollssäsongen slut och nu finns massor utav tid till gym, promenader och sköna löpturer i skogen. Hösten är fin och jag är äntligen på bättre vägar.

Jag gör mitt bästa.

Jag vill vara bäst på allt, det spelar absolut ingen roll om det handlar om skolan, fotbollen eller vad som helst i vardagen. Jag känner ständigt ett behov av att göra saker perfekt, och ska jag vara ärlig så börjar det stiga mig över huvudet. Att bli besviken över ett C, att man missar en match för att man har feber eller att man inte hinner vara hemma nog mycket för att spendera tid med familjen räcker inte i längden. Någonstans måste jag lära mig att jag inte kan göra allting felfritt.
 
Och det här är en sånt tillfälle, jag har suttit och kämpat med inlämningsuppgiften till fysiken i flera timmar och nu fyra stycken A4 papper senare tänker jag sätta mig i soffan och njuta över att det är helg. För det förtjänar jag.

Svårt att blogga.

Det här kommer låta helt sjukt, men för tillfället har jag inte riktigt tid för bloggen. Visst jag försöker klämma in ett inlägg då och då, men med träningar och plugg blir det svårt att hitta tid till datorn + annat roligt (som att försöka upprätthålla mitt sociala liv). Så jag ber hjärtligt om ursäkt om bloggen kommer i si så där ...femtehand.

Grattis lillebror!

Idag blir min fina lillebror (kanske dags att säga stora) hela 10 år! Nyss var man ju där själv, tvåsiffrigt och
allt. Grattis hur som helst storkillen, hoppas att du hade en superbra dag♥

Sötnos.


Har inget photoshop för tillfället så ni får nöja mer med lite grå bilder samt dålig kvalité. Men ni ser ju hur söt lillungen är ändå så!
 
 

Så nära.

Förkyldningen är nästan borta, så ikväll kanske jag lyckas springa mer är 800 meter innan jag drunknar i mitt eget snor.. Önska mig lycka till!
 

hejdå


I can see the pain behind your eyes, It's been there for quite a while.
RSS 2.0