Farmville.

Jag är nu officielt en av de jobbiga människorna som skickar farmville förfrågningar 25 gånger per dag. Alla mina facebook-vänner lär blockera mig inom en snar framtid, men vad gör det så länge jag fortfarande kan spela detta otroligt tidskrävande och onödiga spel :')
 
 

Vakuum.

 
Jag kan inte röra på mig. Att lyfta på armarna gör ont, att försöka prata går inte allting fastnar bara i halsen, vill inte ens ha ögonen öppna längre då det inte finns någonting värt att se. Jag hatar att vara så här tom, jag borde vara glad. För att gråta innebär att jag är svag, och att vara svag är fel.
 
Empati är ingenting jag suktar efter, jag vill inte ha peppande ord eller kramar. Det enda jag vill är att kunna stå på mina egna ben utan att falla igen. Men nu är jag redan tom, tom på allt. Att orka vara stark är det enda jag varit bra på i hela mitt liv, men masken har slitits itu och att tappa en sked på golvet får mig att vilja gråta.
 
Om ni ursäktar mig ska jag lägga mig under täcket nu, och verkligen försöka hitta en anledning till att orka träna ikväll.
 
 

Söndag.

Första helgen på länge som jag inte behövt spendera nedgrävd bland läxböcker, och det har jag njutit ordentligt av. Nu väntas prao i två veckor samt en veckas lov, så skolan slipper jag ett tag framöver.

Sura miner.

Varför måste jag både skriva på "snabbinlägg" för att överhuvudtaget kunna skriva ett inlägg, och varför kan jag inte infoga bilder!? Åh vilket frustration, var precis likadant igår. Nu när att vara sur ändå kom på tal, idag fick klassen en överraskning : biptest. Tjiho vad kul det var, dock ser ni nog den starka sarkasmen. Kom bara till nivå 10 och jag skäms punkt. Dock blev mitt humör mycket bättre efter skolan när jag och Linnea tog en sväng på gymmet, eller jag vet inte om man kan kalla 2,5 timme en sväng men hur som helst. Vi körde verkligen skiten ur oss själva med en timmes kondition där cykelintervaller, crosstrainer och löpband var inräknade och jag kan berätta för er att mina ben är rätt mördade at the moment, nivå 14 är inte att leka med. Plus 1,5 timmes styrke + nogrann streching, har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv men som en träningsnarkoman jag verkligen är så känns det bara positivt. Nu tänkte jag plugga lite, har engelska förhör imorgon samt fysikprov. Men det lär göras utan några större bekymmer, tackar min sugsvamp till hjärna för det.

Att vara stolt.

Idag hade jag egentligen inga andra planer än att ligga i sängen och plugga, men efter middagen som för övrigt bestod av guds gåva till människan (alla kloka människor förstår att jag syftar på sushi), fick jag världens sug efter att springa. Så helt plötsligt var jag ute i regnet med reflexväst och löparskor på och med lurarna i öronen, det hela slutade på dryga 7 km på 33 minuter + ett antal backintervaller.
 

Så idag har jag gjort mig själv stolt på många sätt, och nu kan jag minst sagt somna med ett stort leende på läpparna. Fast först ska jag återhämta mig med lite kvällsfika, sovgott!

Details.

När resultatet av rummet blev så här underbart fint, kan jag helt utan att tveka säga att det var värt smärtan som orsakades av att sova på soffan i två veckor. Och jag har min moder och Erik att tacka för allt det fina!♥

Uppladdning.

Märks verkligen att jag är en äkta frukostmänniska, skulle hellre äta frukost hela dagen än middag och lunch! Idag laddade jag upp inför ett två timmars pass på gymmet med bananomelett med kvarg, banan och blåbär + en frukostfralla med grönsaker på.
 
Vet inte om det berodde på frukosten dock, men idag gick det prima på gymmet trots träningsvärk efter gårdagens pass.
 

Äntligen helg!

Ganskar ni bilderna ovan så inser ni nog snabbt att jag inte njuter direkt... Måste säga att jag inte direkt älskar mitt nya pluggis-jag. Tur att tre bitar mörkchoklad räddade min ensamma lördagkväll, och ja med det menar jag att William borde komma hem från Norsjö och göra mig sällskap.
 
Idag började jag dagen tidigt med brödutdelning klockan 6, sedan direkt vidare mot gymmet och lite senare lagade jag mysmiddag till familjen som bestod av tacos. Så nog blev det en lyckad lördag i alla fall.

sushi med mamma och erik. hejdå!


Bra dag.

Idag var vi inte bara två, utan tre starka tjejer på gymmet. Gick väl sådär, var ganska slut i kroppen efter veckans tidigare träningar men nu i efterhand känns det helt ok. Kämpade oss ju igenom mer än en och en halv timme fylld med svett!

Inte lika ung längre, men precis lika dum.

Precis kommit hem från ett danspass + gym med mamma, helt slut i kroppen så nu ska jag ladda upp inför träningen imorgon tillsammans med engelska och tyska boken. Ta hand om er!

RSS 2.0