Atm är jag en pigg- och gladjävel som är p...

Atm är jag en pigg- och gladjävel som är på väg till luleå tillsammans med Linnea, Wilma och Clara. Sen får vi inte glömma tränaren Urban som förhoppningsvis inte har joinat Linnea som sussar sött på sin kudde. I luleå ska vi ska vi spela cup hela helgen så önska oss lycka till, och jag hoppas att ni inte är arga över att bara fått läsa om fotboll den här veckan..;)


Skitdag.


Hade en dålig dag både idag och igår, vilket gjorde att träningen igår bokstavligen kunde slänga sig i väggen. Men om 5 minuter tar vi nya tag och hoppas på att det går över samma sekund som mina dobbar rör vid konstgräset.

Fotboll och sånt.

Hade inte tid att skriva igår, först träning i tre timmar ute på sörvalla sen gick jag ut och gick i drygt en timma. Ikväll skulle jag egentligen träna igen men jag fick nyss ett sms om att träningen är inställd så jag går nog ut och går istället.


Bebisbilder.

Idag tog jag och Erika oss tid till att äntligen fota Lillan, Erika fick agera assistent och hålla i reflexskärmen samtidigt som jag stod i dom mest onaturliga ställningarna någonsin och försökte knäppa några bra bilder.

Själv är jag helt kär i sista bilden, vilken är din favorit?

När man är som gladast.
Trodde verkligen inte att vi alla skulle lära känna varandra så här pass bra, men det gjorde vi och jag har haft en utav de underbaraste veckorna i mitt liv. Att säga hejdå var dock en av de jobbigaste sakerna jag någonsin gjort, och nu kan jag inte göra annat än att hoppas att jag får chansen att åka till England och hälsa på.

Nu kör vi.

Min utbytesstudent från England har anlänt, livet är underbart och jag är så glad som man kan bli. Puss!

Söndag.


Vet att ni blir avundsjuka på min lyxfrukost.

Och nu beger jag mig ut för att åka och träna, puss!

Äntligen lite nytt.


Vet att jag lovar i ungefär 500 år att det ska dyka upp en ny design på bloggen, och idag drog jag tummen ur och fixade ihop en lite snabbt. Fixar kodningen imorgon, men ser den konstig ut så tryck F5, som vanligt!

Ingen gör en smoothie som jag.


Finns inget godare mellanmål, lyxade dessutom till det med lite riven vitchoklad ovanpå.

Laddaren funkar nu igen, mystiskt nog. Så ni kan räkna med uppdatering igen!

Så sjukt gulliga.


Pinsamt att nästan börja flänna i vardagsrummet..

Hittades på : eemelieda.blogg.se/

Problemas.

Heh.. Min dataladdare är trasig och det sista lilla batteri jag hade är slut så för tillfället är jag utan dator, tack & hej!

Edit: Glömde säga att min mobil också är trasig så atm dras jag med en gammal tegelsten till mobil, skulle inte förvåna mig om även kameran går sönder om cirkus en timma eller två.

Kony 2012.


Klicka här.

Penna och papper.


Vad tror ni att jag pysslar på med nu då?

Sportlov och sånt.


Det här med att uppdatera och hålla bloggen vid liv är inte riktigt min grej just nu, alltså är uppdateringen ungefär som en vattendroppe i öknen = knappt existerande.

Kan väl dra hur mitt sportlov sett ut hittills..

Fredag: Hade sagt hela veckan att jag verkligen inte orkade fara på Night Flight, men så blev jag uttråkad halv 10 på kvällen och drog dit ändå. Då var den uttråkade och snålajäveln (alltså jag för er som har sirap i hjärnan) tvungen att betala 20 spänn extra för att komma in, hade hur som helst en sjukt rolig kväll i alla fall så nästa år ska jag inte ens tveka innan jag far dit.

Lördag: Eftersom att jag fick drygt 4 timmar sömn (kom hem 1 på fredagen, somnade efter två och skulle stiga upp halv 6:):):):) så trodde jag att jag skulle dö när jag packade och delade ut dom sista bröden. Efter de borde jag ha gjort lite skolarbete men eftersom att jag var sur och grinig orkade jag inte.

Resten är typ helt ointressant för er men söndag, måndag och idag har mest bara bestått av mys. Och ikväll verkar det bli filmkväll med Filip, Kajsa, Ludvig och Fanny. Om Fanny ens svarar på mitt sms i år...

Pluggmat.


Sånt här äter man när man pluggar och samtidigt firar att det är fredag imorgon + sportlov nästa vecka!

RSS 2.0