Ni två.


Fanny.. Ingen kan göra mig gladare än vad du gör, du är min stekheta sol mitt i en kall och grå novemberdag. Finns du i min närhet så är det ingen i hela världen som kan hindra mig från att må bra och du finns alltid där för mig oavsett om jag smsar mitt i natten och är gråtfärdig så finns du alltid som en klippa i stormen, om jag fick möjligheten att ändra något på dig så skulle jag inte ta den för du är perfekt. Precis som du är...

Jessica.. Jag kommer aldrig någonsin ångra att jag tog mig modet till att prata med dig, du blev en utav mina närmsta vänner men de senaste månaderna har jag låtit våran vänskap rinna iväg som sand mellan mina fingrar. Och det ångrar jag. När jag tänker tillbaka på våra minnen kan jag inte låta bli att le, och jag vill inget hellre än att fortsätta skapa minnen att le åt tillsammans med dig. Jag saknar tiden innan jag gjorde misstaget att inte tänka mig för. Och jag hoppas att det någon gång kan bli som förut!

The greatest moments in our lifes are memories.

Lisa Miskovsky.






Ni hade rätt, det var ingen mindre än Lisa Miskovsky på bilden!

Nya gardiner.


Jag älskar dem, tack mamma!♥

vi vann första matchen idag med 3-1 och ni...

vi vann första matchen idag med 3-1 och ni anar inte hur varmt det varit idag. Men det värsta är att imorgon ska det bli ännu varmare och då har vi 3 stycken matcher! men fortsätter helgen som den börjat så kommer den vara helgrym:)


Mmm munk.



Allt detta på bilden (en otroligt mysipysig tröja från Åhlens, mycket sköna jeans från hm, en hår donut från glitter, gummisnoddar och hårnålar från bikbok) + ett par fotbollssockar inhandlades från stan.

Och vill ni veta något otroligt!? Jag har till och med 100 kr över!

UMEÅ!

Idag steg jag upp redan klockan 6, för att ha samling kvart över sju innan avresan till Umeå fotbollsfestival. Ni förstår inte hur kul jag kommer ha hela helgen, även fast jag inte far med mitt eget lag utan är inlånad från 98orna - är taggad till tusen!

Men oroa er inte för uppdateringen, det kommer dyka upp lite tidsinställda inlägg då och då. Så håll utkik!

Och vill ni inte missa ett enda inlägg tryck här : bloglovin

Hejsanhoppsan.

Hela dagen har jag vandrat runt på stan, efter träningen visar jag vad jag köpt..

Nya grejer på rummet.







Det här var överraskningen från IKEA, jag AVGUDAR spetskudden och tavlan! Det enda som behövs nu är vita väggar och en fondvägg med ett fint mönster på. Sen är mitt rum 100% klart.

Kan ni gissa vem?



Lyssna på låten så får ni en liten ledtråd!

När man har tråkigt åker sminket fram.


I morse blev jag uttråkad så då rotades det fram lite smink och sen grejade jag på i ungefär 10 minuter, fasen så supersnabb jag är! Och ni ska känna er unika som får se mig i smink för det händer typ ... aldrig.

Vilken halva utav ansiktet tror ni att jag har smink på? Och vad för smink har jag på mig?

Edit: för er som inte förstod - det är två stycken bilder som är ihopsatta!

Orange with a twist of blue.



Jeansskjorta - hm | Linne - GT | Högkjol - hm

Och förresten, det var någon som undrade vart mina ljusa jeansshort var ifrån och de är ett par avklippa GT-byxor!

Can't find entrence.






Ikväll var jag på Trästocks och kikade på Those dancing days, gud vad grymma dom är och det är ju inte helt fel då man står längst fram med en skara roligt folk.

Blev inga superbra bilder, men ni får nöja er med dessa brusiga bilder. Kyss!

En dag i sjöbotten.




Solig frukost.



Klockan nio laddade jag upp med en gigantisk frukost som bestod utav fil med färska jordgubbar, en macka med skinka och gurka på, apelsinjuice, en persika och lite te. Sen kom william och gjorde mig sällskap i solen, och anledningen till att han kom hem till mig så tidigt var att vi skulle ut och springa men nu ska vi iväg och bada istället.. Så går det med alla hälsosamma planer när det är soligt ute!

Jag är en sån människa som kan äta huuur mycket som helst på morgonen,  brukar du äta frukost?

Sommaruppsättning.


Tänkte bara visa hur jag gått omkring idag.

Imorse steg jag nästan upp med tuppen om den hade haft sovmorgon ett litet tag, med andra ord klockan kvart i 8. Efter att jag släpat mig in till köket gjorde jag frukost, som bestod utav vääärldens godaste yoghurt + en macka och juice. Sen väntade jag på William ett litet tag och när han äääntligen kom for vi ut och sprang en liten sväng.

Klockan 12 ungefär for jag, William och Fanny iväg till Falkan, badade och stekte lite i solen enda till halv 5. Precis vad som behövdes efter springturen i värmen..

Glömda bilder.



Så söta!

Förresten, Emma jag måste nog skicka bilderna snart. Hade helt glömt bort att dom fanns!

det här har jag "köpigt" idag;)


Hejhejhej billigt värre!
Det var faktiskt William som köpte den silvriga earcuff-saken, och i den har jag tänkt fästa ett fjäderörhänge när jag köpt ett. Kan bli nice, PUSS!

Tokigt värre.


Schniiiiigt som fan jue, och för er som inte pratar p12-språket - Snyggt som fan;)

Jag är nog lite smått osmart, för två timmar sen gick jag och la mig. Men än har jag inte somnat, för först såg jag ett avsnitt utav PLL och skulle ladda hem ett nytt. Fast sen fastnade jag på facebook (inte särskilt förvånande) Duuuuumt, för klockan 8 imorgon ska jag ut och springa, hej hej trött Julia!

Edit: hahha jag råkade somna typ halv 4 så jag var för trött för att springa nu på morgonen, antar att det får bli ikväll istället!

DO IT!

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Sunset.



Ni har absolut ingen aning om hur kul jag hade igår!! Vi räddade Fanny från hennes lillebror och hans kompis eftersom att vi tvingade henne att komma hem till Kajsa och se film med oss. Det är ju alltid lika kul att skrämma upp varandra, och sen skratta röven av sig efter att Signe skrämde mig så jag gallskrek och la mig ner på golvet. Sen for Fanny hem där kring 2 och vi andra såg på Pretty Little Liars enda tills fyra då vi äntligen la oss och sov.

Och idag for jag, Signe, Fanny och William ut med gummibåtarna i älven och stekte oss lite smått i solen, imorgon planeras det dessutom bad på kyrkholmen med ungeeefär samma skara människor. Synd bara att Kajsa for till stugan idag...

Hallå Hallå i stugan!

Min hjärna gick på högvarv - vad jag jag göra ikväll!? rita!? fota!? ut och springa!? sova framför tvn!?
Men svaret blev otroligt nog inget utav det, för nu har jag just gjort mig helt färdig för att fara hem till Kajsa där jag ska vara hela kvällen tillsammans med henne och Signe. Kyssar!

Are you leaving now - Erik Hassle



When I left this town I was beaten down
I was ready to just give in
I was a small town boy with big ideas
But nostalgia always win
And all this time you were always on my mind

So I'm driving by your house tonight
No one lives there anymore
It's so hard to imagine I once belonged in this complete unknown
And all the things we were fighting to keep out

Somehow found a shortcut back in
You could see when I was faking
Now my heart is slowly breaking
But it's ok



Hurtigt!


Heheh bara för att inlägget ska verka ännu nyttigare..:$

Dom senaste två dagarna har jag sprungit ungefär 8 km, hunnit göra två omgångar knäkontroll och spelat lite fotboll, vilket är över minium på träningsschemat så egentligen kan jag ta det lugnt men hurtig som jag är (hehhe eller så inte egentligen..) så ska jag ta ännu en springtur ikväll, imorgon och på söndag. Plus göra några fler knäkontroller, mitt knä lär ju inte orka men he finns ju knäskydd;)

Inte duktigt.

Inlägg kommer dyka upp när ni har lärt er att kommentera igen..

Spännande.




Ni kan ju alltid gissa vad jag har att visa sen när jag kommer tillbaka hem till mamma!

Lucky 13.



Ny teckning, favoritlåten fast en akustiskversion och ett godnatt ungefär två timmar i förväg.

Många kyssar och godnatt!

Porträtt från stugan.



Spontan fotade Mika litegrann just innan vi skulle sätta oss i bilen och brumma oss iväg hemåt.

Just nu dricker jag te, intressant att veta jotjenare. Snart ska jag och william iväg och köpa jordgubbar, trots det dåliga vädret. Eller dåligt kanske man inte ska säga att det är men det är inte direkt topväder om man gemför men det extremt varma vädret tidigare.

Många kyssar på rumpan, puss!

Say cheeeeeese!



Jag hatar verkligen mitt leende och mina tänder, men here you go - en hemsk bild då jag ler, med tänderna.

Hihi erkänn att ni gillar mitt nyduschade hår?:$

Önskemål #2:

Jag vet att jag kommer lite sent med den här frågan!
Men skulle inte du kunna visa upp lite bilder på din klänning som du hade på skolavslutningen? Och en än gång: Jag vet att jag frågar sent men jag är så otroligt nyfiken!


Frågat av Angelica för 1 veckor 4 dagar sen



Trevligt väder i Naisjärv.



Två finfina bilder på småsyskonen från igår, idag har vi varit ute på andra äventyr som jag berättar om när vi är hemma igen.

Förresten, bilderna där uppe är resultatet från första gången jag fotade 100% manuellt, blev grymt bra. För att vara första gången i alla fall!

Först ville jag bara säga tack till de run...

Först ville jag bara säga tack till de runt 100 stycken som läser min blogg just nu, trots att jag inte skriver. Ni är guldvärda! För tillfället befinner jag mig i stugan ett par timmar bort från hemmet och här ska jag vara tills på söndag. Men oroa er inte för jag har MASSOR utav saker som jag ska visa när jag kommer hem eller nu under veckan. Vi får helt enkelt se hur det blir med Internet till datorn här borta!


Just nu har jag träningsläger och det förk...

Just nu har jag träningsläger och det förklarar den otroligt dåliga uppdateringen. Men jag lovar att det blir bättre sen!


Wohoo..


Så här ser jag ut när jag far iväg in till stan för att avnjuta sista dagen utav stadsfesten!

Det här tycker jag att ni alla ska göra.


Pigg som en nötkärna.



Egentligen heter det nog frisk som en nötkärna om jag inte är helt ute och cyklar, tappat några indianer ut ur kanoten eller bara är allmänt lost.

Hur som helst stämmer rubriken absolut inte in på mig, inte ens det lilla minsta. Antar att det blir så då man har sovit mindre än fem timmar, men snart ska jag sova.. Bara för att jag ska orka stå upp imorgon.

Precis vad ni ville veta.


Och påtal om att Kattfiskar har 27.000 smaklökar, igår for jag inte och såg Robyn.. Jag var för trött och sliten så istället åt jag, mamma och Erik godis och såg en film.

Piteå.



Jag misstänker att jorden går under, det måste den göra om jag steg upp så här tidigt.. Imorse steg jag faktiskt upp redan klockan 6 för att åka iväg med Williams pappa till Piteå klockan tio i sju för att se på en utav Williams matcher i regnet.

Det var hemskt att titta på, blev rastlös och ville inget annat än att spela jag med. Tur att jag har träningsläger inför Umeå cupen på måndag till onsdag så att jag inte kommer göra annat än att spela fotboll!

Föresten LillWille var ju kapten krok, hihihi han gjorde till å med peace-tecknet på bilden..

Alltid lika kul med regn.




Idag var jag (tro det eller ej) på stads, igen. Fast den här gången med fler personer ooooch jag åkte faktiskt hela två karuseller, ena var jätte hemsk och när man hängde där upp och ner i luften och tog det lite chill sådär med en dricka i ena handen och en glass i den andra trodde man verkligen att man  skulle dö. Förlåt om jag förstörde er hörsel Malin och Jessica..

Där på slutet började det regna så då drog jag hem, men nu ska jag snart dit igen för att spendera kvällen där och för att se Robyn spela klockan halv 12. PUSS!

RSS 2.0