Vågar jag?

Jag vill så gärna göra någon slags förändring i mitt hår, och det lutar mot dip dye eller ombre. Frågan är bara om jag vågar..

Sista seriematchen.

Nu åker jag iväg för att spela sista seriematchen innan uppehållet, himlen må vara grå och regnet öser ner men jag är lika taggad ändå!
 
 
 

 
 
Livet blir så mycket finare tillsammans med dig.

Fotbollsmatch.

Mobil bilder från stugan..
 
Ikväll har jag suttit på sörvallas läktare och kikat på 98orna i laget som spelade dm-match, riktigt kul att se hur bra det gick för dom. Och inte blev det sämre av att dom vann!
 
 
 

Grönt.


Allt ovan inhandlades igår på rean, dock har jag kvar över 700kr så ännu mer kläder lär få flytta in i garderoben!
 
Toppar Gina Tricot : 59:- /styck
Bikini H&M : Överdel 75:- Underdel 50:-
Shorts Bikbok : 99:-

Midsommar.

 
 
 

Stugan.


För ungefär en timme sedan kom jag hem från en supermysig helg i stugan. Har bland annat åkt båt på sjön, spelat fotboll i solen och blivit uppäten av mygg.

Sommarlov!ph: mamma

Nu har jag gått ut 8an, det är sjukt att efter den här sommaren är det vi som är dom stora läskiga 9orna. Känns som om det var igår jag gick innanför dörren till Sörböle för första gången..

Ännu mer moppebabbel.


ph:jag


Har moppekurs ikväll och jag känner mig inte alls nervös längre, det här fixar jag enkelt. Dock har jag dåligt samvete över att jag missar matchen ikväll och träningen imorgon..

Fintph:jag

Moppekurs.

Ikväll har jag min första moppekurs, och ska jag vara ärlig så är jag såpass nervös att jag snart kissar på mig. (Och inte blir saken bättre utav att vi inte ens har en toa hemma för tillfället, tack för vattenskadan älskade grannar även om det inte var erat fel!)

Den här veckan blir gudomlig.


Hoppas bara fotleden orkar, vill verkligen inte missa någon av matcherna!

Älskade löpartights.


Har varit på jakt efter ett par löpartights i ett ganska bra tag nu, och förra veckan hittade jag dom äntligen - på stadiums barnavdelning.

Liten hand.


ph: jag.

Oj vad jag har saknat spontanfotografering, tog tag i saken imorse och fotade bilden ovanför. Tur lillasyster var duktig och höll handen stilla.

Lillasyster.ph: jag.

Vackra lilla du, om några år kommer du ha pojkarna springandes efter dig.♥

RSS 2.0