Nyårsafton.


Bild från förra året.

Idag är det nyårs, hoppas att ni inte missat det för då blir jag rent utav besviken.. Det bjuds på massor av god mat här i huset tillsammans med 5 hundar och Erikas familj, sen kommer William hit på besök och stannar över natten och det blir suuuper!

Hörs sen, puss!

Färdig.


Efter cirka 40 minuters jobb är den färdig (hehe vadå slarvig?), använde mig bara av en HB-penna, 6B-penna, sudd och sompfer.. För er som ville veta då.

Hemligheter..



Vad tror ni jag och Fanny sysslat med idag? Ett litet tips är ju att det har att göra med den nya designen..

Before I die.


Ansiktet lyser upp i ett leende när man kollar på den här sidan, kika in själva vettja genom att klicka HÄR.

Ritat.


Igår slet jag fram pennorna, slog på lite musik och ritade i hela 20 minuter. Återkommer när den är klar!

Shoppat.


1. En alldeles för genomskinlig tröja från GT, behålla eller inte det är frågan..
2. Myspys byxor från Cubus.
3. Vit skjorta från Vero Moda.
4. Ett par trosor, visar självklart ingen bild;)

Nu är vi framme i Luleå och min kropp känn...

Nu är vi framme i Luleå och min kropp känns som om den är gjord av bly.


Bilder från Umeå.


Några slumpade bilder ifrån Umeå-kalaset i söndags.

Igår och idag drog jag och Fanny på stan och kikade runt lite grann, dock fyndade jag iiiingenting på rean utan köpte bara en massa grejer för ordinarie pris och ska jag vara ärlig så känns det bättre än att köpa 50000 storlekar för stora kläder, ibland funderar jag på varför jag föddes så ytterst liten och kort..

Jag och Fanny fick även sällskap av Malin och Filip både idag och igår så då drog vi på Waynes och drack latte (eller ja, jag var forever alone som drack latte samtidigt som de andra drack cola och varm choklad..)

Imorgon drar jag till Luleå och spelar fotboll hela dagen , vi ska (ÄÄÄÄÄNTLIIIIGEN) få spela 11-manna om jag nu inte är helt ute och cyklar. Och vill ni veta det bästa!? Jag är lyckligtast i världen över det även om jag måste stiga upp halv sex på morgonen!

Ska försöka fixa några tidsinställda inlägg åt er, pusshej!

Mina julklappar.


2 par tjocksockar, DKNY-parfym, ett års prenumeration på photoshop guiden, 1300kr till moppekontot, smyckesträd, skrivbordslampa och 2000kr på expert.

Är mer än supernöjd med mina julklappar och på mellandagsrean planerar jag och Fanny att vi ska fara och kika på ett objektiv, vilket blir suuuuper!

Julafton.


Har haft en underbart fin julafton med god mat (har förmodligen ätit mer än dubbelt min egen kroppsvikt..) fina paket och trevligt sällskap. Kan visa bilder på det jag fått imorgon om jag har tid, för imorgon drar jag iväg till Umeå för det fjärde och näst sista julfirandet. Och ja jag vet, det är lyx med skilda föräldrar ibland.

Ska även försöka hinna publicera svaren från frågestunden imorgon eller på måndag, så passa på att fråga nu! Klicka här!


Pepparkakshus.


Hehe, jag och mina syskon är kuuuung på att göra pepparkakshus! Dock är inte mitt tålamod det bästa så tomtens misslyckade släde åkte i soporna efter att jag brände mig på limhelvetet.

Ska jag vara 100 procent ärlig så känner jag mig som en sjuåring igen, det har varit julafton i över 40 minuter och jag kan inte sova. Synd att det inte är väntan på tomten som håller mig vaken utan bara en envis smärta i huvudet. Kan kanske bero på mina psykbryt jag fått varje gång en person skrev "god jul- eller ååå äntligen julaftonstatusar" på facebook, minst 400 av mina vänner måste har skrivit och jag svär, jag överdriver inte.

Men nu ska jag stänga av och i all fall försöka sova, ha en god jul nu!

För er som undrade.


Såååådär sminkade mamma mig i onsdags (Bara för att jag vet hur yttest intresserade ni är, eller nja. Och ja ni gillar mitt stoneface.) Λ

Ikväll ska jag iväg på mini-julafton i Boliden, och vad äter man inte då om inte pizza? Blir bara att sätta upp håret lite snabbt sen bär det av. Pusshej!

Brb julfesten.


Klockan 10 över 6 bär det av till den årliga julfesten på E4an, sen är det jullov på riktigt. Fick dessutom mina betyg idag är grymt nöjd över mitt B ( VG+ ) i matte, dock förväntade jag mig lite bättre i bland annat svenska, NO och SO. Får väl hoppas att jag höjer mina betyg ännu ett snäpp innan sommaren är slut.

Men nu ska jag skynda mig, måste hinna kladda på lite smink innan vi far!

Bloggdesign åt Emmy.


Klicka här för att kika in resultatet.

Nu är jag kräkless på alla webbkoder och äckelpäckel efter att ha tillbringat för många timmar med att fixa en dropdown meny åt henne, innan jag sedan ångrade mig och sket i det totalt. Hoppas bara att hon blir någolunda nöjd nu!

Plusgrader.


we♥it.com

Och jag som var så lycklig över att det snöade igår, nu är det plusgrader och 2 decimeter hög slask överallt.. Kan inte annat än att hålla tummarna över att vi ska slippa ha snabbhet och spänst utomhus idag, är inte på humör för att komma hem och se ut som en dränkt katt.

Nu ska jag packa alla träningsgrejer och sedan se ett avsnitt av PLL innan träningen, pusshej!


Glöm inte bort frågestunden, klicka här för att ställa en fråga eller två.

Q/A

SVAR: På tv?;)
Hehe nämen jag laddar hem, precis som ganska många andra.

 

Glöm inte bort frågestunden, klicka här för att komma dit.


Pretty little liars.




Bildkällor.

Finns inget bättre än att ligga i sängen under ett varmt täcke samtidigt som snön faller ner utanför fönstret, och slötitta på avsnitt efter avsnitt av Pretty little liars.

Glöm inte bort frågestunden, klicka här om du är sugen på att ställa lite frågor.


Håller vad jag lovat.



Nu är det illa.


Det är illa om man svarar på sms i sömnen, nu har jag gjort det fyra gånger och det börjar kännas läskigt. Eller jag är inte helt säker på att jag sover helt men jag har inget minne överhuvudtaget av att jag skrivit något sms när jag vaknar.

Så får ni ett sms mitt i natten av mig så är jag alltså inte vaken, dåvetni!

Inga konstigheter.


Ikväll drar jag mig mot bollhallen (hahha och ja jag gör det i princip varje fredag...) för att kika på när 98orna i laget rullar lite boll. Spelade mina sista matcher förra fredagen, slutade med att vi kom tvåa och jag själv levererade med ett mål och en assist till Lina (hehe skyt).

Aja, ska försöka slita mig i duschen så jag får mig iväg någon gång. Puss på er!

Köpa häst?



Julmys.


Idag är det exakt 10 dagar kvar till jul, och bara 5 skoldagar innan jullovet börjat. Men självklart blev man besviken iår igen då jullovet slutar på min födelsedag. Aldrig får man vara ledig, och det kändes buttert enda tills Filip lovade att ge mig en mandarin i födelsedagspresent. Har aldrig varit med om något så generöst!

Snart serveras mitt standardkvällsfika - mjölk, flingor och en mandarin. Sen kastar jag mig i säng och drömmer fina drömmar, pusshej!

Sovmorgon.

Hela denna kalla och mörka decemberkväll har spenderats framför min kära lilla dator i hopp om att hinna klart med Emmys design. Men icket, klar som fan att det ska krångla med alla dumma koder så nu är jag trött, less och irriterad så nu får sängen akta sig för här kommer jag..

Har jag dessutom nämnt att jag har sovmorgon till halv 11 imorgon? + att vi ska kolla på nå luciagrej på nordanå på eftermiddagen? Sköööönt!

Dopbilder.





Pinsamt att alla bilder är brusiga, men det är väl charmigt på sitt egna lilla vis.

Nu ska jag bara käka lite flingor, tvätta ansiktet och krypa ner i sängen, hoppas att ni har haft en lika fin helg som mig. Puss på er!

Fredagsplaner.



Intressant liv osv.




För tillfället sitter jag har med min bokrecension, tyskauppgift och personporträttet, och som pricken över i:t klickar jag runt lite på jakt efter den perfekta julaftons-, julfest- och nyårsklänningen och hittills verkar en svart spetsklänning som den bästa kandidaten. Det enda som fattas nu är lite pengar att köpa den för, någon som känner för att bjuda?!

Visst har jag ett nice plåster på handen förresten? Kändes förjävla skönt när skolsystern hällde saltlösning i såret om ni nu ville veta.

7:e december 2011.

Idag hade jag träning direkt efter skolan, gick faktiskt bra och det är ju alltid skönt när saker går som det ska.. At the moment ligger jag i sängen och ska snart börja skriva ett personporträtt om Isaac Newton, ska va inlämnat på fredag så lite bråttom har jag allt. Men nu måste jag verkligen sätta igång, ciao!

Hej jag heter Julia. När vi skulle redovis...

Hej jag heter Julia. När vi skulle redovisa våra recensioner glömde jag bort att andas så jag va på väg att svimma. Kul va?


Nu kan det bli jul.


HAHAHHA så pinsamt dålig bild, men aja ni fattar grejen va? Det har snöat hela dagen och jag fick nöjet att göra årets första snömulning (..och bli snömulad själv, men det är en annan historia). Så nu får julen gärna komma och snön får gärna ligga kvar istället för att bara smälta bort som vanligt.

Ikväll blir det fys i två timmar, kommer säkert gå bra så länge vi inte kör så mycket knäövningar.. Pusshej!

Söndagsgöra.


For iväg och tränade äckligt tidigt imorse. Det gick piss, vilket förstörde resten av min dag. Så här sitter jag nu, nyduschad. Försöker läsa ut boken som jag ska skriva en recension på och ibland då och då smiter jag iväg till köket och hämtar choklad.

Jag lär väl rulla fram innan den här dagen är slut.. Fred ut!

Äntligen fredag!



Den här glada tjejen drar upp till bollhallen nu för att kika på fotboll resten av kvällen, puss!

Jobbigt.


Tagga musikprov, hkprov, skrivuppgift till idrotten, muntlig recension, skrivuppgift till tyskan, personporträtt om Isaac Newton osv. Det märks verkligen att betygen sätts om drygt en och ½ vecka, då exakt allting kommer på en och samma gång. Älskar pressen och att man sitter uppe halva nätterna för att plugga.. Och får jag inte bra betyg nu så lär jag slita av mig håret. PUSSHEJ!

RSS 2.0