Portal - still alive typography

Hahha Simon skicka den, erkänn att den är sjukt grym?:o

syskonen glasögon.

Jag och min lillebror idag, han är ju gudomligt söt.

Nu ska jag plugga till biologiprovet imorgon, så fattigt med uppdatering tyvärr. Läs om fattigdomen och svälten bland afrikanska barn istället. Viktigt fakta folks, viktigt fakta.

när jag stänger ute resten av världen.

Ulrik Munther - Boys don't cry

Have you ever done something you can’t change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have I have.
I can feel it all down deep inside.
But oh, I want to let these feeling rise.

But boys don’t cry.
But boys don’t cry.
I knowe it will be fine
But boys don’t cry.

Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey.
I have, I have.
Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever bee the same, again. yeah.

You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.


Oh wait,
But boys don’t cry.
But boys don’t cry.
I knowe it will be fine
But boys don’t cry.

Oaahaho, oaahaho,
Boys don’t cry,
Boys don’t cry,
Oaahaho, oaahaho,
Boys don’t cry,
Boys don’t cry.

Have you ever done something you can’t change,
Something you can never rearange,
I have, I have.

Have you ever been so sad you can hardly stand,
Lying on the ground had in your hands?
I have, I have.
Oaahaho, oaahaho,
Boys don’t cry,
Boys don’t cry.


hej det här har varit en rolig dag.

Efter lunch så lyckades Fanny och Jaana pallrat sina små rumpor hit hem till mig, och då gick vi ut i det någolunda fina vädret och fotade allt vi såg, nästan. Sen när vi hade gått lite för långt och alla vi tre nästan frös näsorna av oss så gick till till handlar'n & köpte kladdkaka och ett helt kakpaket som vi tryckte i oss samtidigt som vi såg senaste avsnittet utav Glee.

Nu hade jag nääästan tänkt göra som resten utav Sveriges befolkning och se på Solsidan, men guess what folks - det orkar jag inte.

ris i frutti.

finns det något godare, SVAR JA men inte just nu.

Hej jag är vrålhungrig, och det värsta som finns är att vara hungrig. Ärligtalat så känns det som om jag skulle kunna äta upp mitt skrivbord, men jag antar att det inte vore en så bra idé? Så jag kanske bara ska vänta tills vi ska fara iväg och äta med farmor, vilket förmodigen kommer vara gudomligt.

oho, himlen på jorden.

Det ska vara BANAN på tacos, annars är det ingen riktig tacos. Så det så!

+/-

+ Det är ÄNTLIGEN helg!! Jag har längtat sen i söndags, tur att veckan gått snabbt i alla fall.
+ Det här blivit varmare ute, och just nu visar termometern "bara" -4,7. Hmmm..undra om den bara luras?
+ Jag är inte blind längre, vilket innebär att jag slipper gå in i lyktstolpar, cyklar, människor osv. Ni vet det underlättar ju faktiskt att se någonting här i livet.
+ Till middag blir det TACOS, finns det någon bättre fredagsmat?!

- Grannen verkar älska att spela värdelös musik, bedövande högt om och om igen..
- Det känns som om helgen kommer gå waaay to snabbt, misstänker att jag kanske har fööör mycket planer i helgen.
- Det är vinter, tragiskt men dock förfärligt sant.

och glajjerna is hooome.

Ärligtalat så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta över att jag har glasögon igen.
Hur som helst så är dom minaminaminaminamina och (tyvärr) kan ingen ta dem ifrån mig. Eller nja, så illa är det inte. Utan det enda jag gruvar mig för är hur länge jag kommer trivas i dem, vilket för hoppningsvis kommer vara i ett bra tag!

charmigt.

Utrustning: Canon eos 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS.

HISTORISKT!

Jag somnade halv 10 igår, eller nae jag somnade inte utan jag däckade verkligen. Så idag är jag pigg och kommer inte somna på en enda rast eller lektion, TJIHO!

långsamt..

Ska jag vara ärlig så går det lite trögt att plugga, och jag har matteprov på fredag och biologiprov på tisdag så egentligen är jag väl medveten om att min kväll kommer bestå av pluggpluggpluggplugg och inget annat - förhoppningsvis.

Men det går ju som sagt inte så bra, för tankarna glider iväg hela tiden och jag kan inte koncentrera mig på att läsa om blodomloppet, lära mig 20 engelskaglosor + 12 tyskaglosor och plugga inför mattprovet. Huvudet mitt vill verkligen inte fokusera sig på det utan det går bra i några minuter sen kommer jag på mig själv med att bara sitta där, stirra in i väggen och tänka på andra mindre viktiga saker.


Nu tänkte jag ge allt plugg en sista chans sen går jag och lägger mig & sover, PUSS!

sånt gillar ni.

Bara för att min humor en måndag inte kan bli bättre.

vinterkicken 2011

ph: Fanny.


Första matchen blev verkligen inte som planerat, Sandra (våran målvakt) var skadad så någon annan var tvungen att så och den här gången föll lotten på mig. Det var ett x antal månader sedan jag slutade stå i mål så jag var ju aningen ovan och ingenting gick som det skulle för min del. Och den matchen förlorade vi med 2-1. Sen andra matchen stod Yo i mål istället och då fick jag spela ute som vanligt. Jag lyckades sätta 2 mål men ena blev bortdömt, men matchen gick ändå jätte dåligt för min del och mitt spelsinne låg verkligen på 0. Den matchen slutade 7-0 till oss. Kortfattat skulle man kunna säga att helgens vinterkick gick ganska väldigt dåligt för mig.

att fånga dom där sekunderna.


ord som man trott på.

Gott folk, jag skriver om matcherna osv imorgon. För nu ska jag bänka mig framför tv'n, med en fet godispåse i händerna och vara så osocial som man bara kan vara en lördagkväll. PUSS!

nytt nytt nytt nytt.

Tryck F5 om någonting inte syns eller ser konstigt ut, standard.

Nu ska jag äta middag, sen ska jag iväg upp till bollhallen för att spela de två sista matcherna utav vinterkicken. TAGGA!

det doftar ny layout på bloggen;)

Dock har jag inte lagt upp den ännu, fortfarande småsaker som ska fixas och det måste jag bli klar med innan. PUSS!

raise your glass if you're wrong in every right way.

Tidigare idag fick jag världens ryck, typ ett "herregud-jag-måste-fota-nu-annars-avlider-jag-och-bloggen-ligger-på-minus-så-jag-MÅSTE-ha-något-att-lägga-upp-ryck". Och här är det ytterst vackra *host host* resultatet. Jag känner att jag kunnat lägga ner mer tid på att fixa alla inställningar EXAKT som jag ville ha dom, men tyvärr har jag inte laddat kameran så batteriet låg tektiskt sett på dödsbädden.

Nu ska jag fika färdigt min fina lilla macka, dricka färdigt oboy'en jag tagit för mig, OCH SEN ska jag bannemej rita tills fingrarna blöder och pennan brinner, för jag har insperation till 10000000!


Och föresten, vilken utav bilderna gillar ni mest?;)

att se det vackra i saker.

Utrustning: Canon eos 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS.

Det är vidrigt hur ni beter er.

Ni tror att ni kan behandla folk hur fan ni vill,
men egentligen är det ni som bara blir mindre och mindre omtyckta för varenda dag som går
Ni har redan så sjukt dåligt rykte på skolan,
så varför göra det värre än vad det redan är?
Jag är oändligt tacksam över att jag aldrig någonsin kommer sjunka lika lågt som ni gjort,
och jag hoppas att ni växer upp snart innan ni förlorat alla ni har..
Helt ärligt, jag skulle skämmas över att vara eran vän.

Blow the candles out before the wind does.

Söt Karin.

Kom hem från skolan för ganska länge sedan men dock har jag haft annat för mig som att fika, göra läxor osv. Men nu ser jag på tv och blir väldigt sad, för jag vet inte hur man byter kanal så jag måste se på något särt och värdelöst program istället för att se på det jag vill se på. Hur som helst tänkte jag fortsätta med mina läxor innan middagen så det finns en liten chans att jag kan hitta på något roligt ikväll. PUSS!

hejdå zombie, hej sängen.

Nu ska jag alldeles snart pallra mig i säng så jag somnar någon gång, men först - risifrutti!

When nothing goes right, try left.


Har just tryckt i mig en macka och lite apelsinjuice, det är hela -24 grader ute och man fryser nästan näsan av sig om man går utanför dörren. Ikväll ska jag kanske på söder, får helt enkelt se hur det blir av med dom planerna. Och snart ska faktiskt jag otroligt nog laga mat, nu får man bara hålla tummarna så att jag inte eldar, spränger eller dränker lägenheten...

Om mig.


Mitt namn är Julia och jag är en finurlig 14 åring från Skellefteå som nästan ligger så lång norrut som man kan komma i västerbotten. Under mina 14 år på jorden har jag hunnit med att vara på många olika humor men för det mesta är jag en glad liten filur som helst av allt springer runt med en fotboll vid fötterna och en kamera eller penna i handen.

Jag bloggar om framför allt fotografering och redigering, men det kan dyka upp ett inlägg om en massa annat intressant också om ni har tur.

Om ni inte har listat ut det ännu, så fotograferar jag med en Canon. Och inte vilken Canon som helst utan ingen mindre än Canon EOS 500D, som har varit i min ägo sedan julen 2010. I princip alla bilder här på bloggen är tagna med den om inte annat anges.

Känner ni att det skulle vara bra att inte missa ett enda inlägg så kan ni följa mig via bloglovin' genom att klicka här : bloglovin

gullig naaanting.

Kärlek på bruset

Ska å kolla på Williams match om ett litet tag, fast först ska jag och jaana äta på dallas. Sen efter matchen får vi se vad jag hittar på. Antar att det blir något i stil med typ.. sova? Men nu ska jag klä på mig och rota fram lite småslantar ur min jackficka till maten innan jag styr stegen mot skolan för att möta jaana. PUSS!

Edit: amen tack, jag är tvingad att äta hemma istället så jag antar att jag blir lite sen till matchen..

hejdaaaa.

Nu ska jag hem till wwwwwwwilliam, ha det trevligt ikväll folket!

Singing that melody.

Sitter på mitt rum, mitt enda sällskap är tragiskt nog min kära lilla spotifylista. Sjunger för full hals, tråkigt nog för min familj som måste höra eländet. Hur som helst tycker jag att ni ska klicka er in på min fina spotifylista, lite mer utav den gladare varianten. Ha en grym lördag i alla fall människor, vilket jag ska ha - efter att jag duschat.

för dom som lever under ytan utan gälar.

Jag har suttit och drygat nu fram för datorn i ungefär en timma. Och ska jag vara ärlig så vill jag egentligen inte sitta här en minut till. Och om jag ska vara ännu mer ärlig så borde jag städa mitt rum men jag är alldelles för lat och trött för att dra tummen ur och sätta igång.

Men dagens stora plus är ändå: äntligen HELG HELG HELG, tre månader idag tillsammans med världens underbaraste, jag fick tillbaka matteprovet och jag var uppe i mvg-nivå med hela 38 av 40 poäng, jag har pengar så jag kan köpa godis tills ikväll, jag är ändå på grymt bra humör och livet är bara allmänt gryymt!

därför att.

Tagga att plugga engelska nu!

fikat med Elinsnelin.

Efter skolan drog jag, Elin och Nathalie in till stan. Fast Nathalie for ganska snabbt för hon skulle med bussen hem men aja, jag och Elin fikade iallafall och kikade runt på en massa strunt. Sen tog vi bussen hem som bara kostade sammanlagt 6kr för jag fick en 20a för mycket tillbaka i växel, stort plus på det!

Nu börjar jag känna mig lite hängig så nu ska jag nog sova, gonattN!

tuggummi;]

Julia är bättre än mig på att blåsa tuggummibubblor, så de så. /william

supermuffins.

Tufft att jag just blev så sinnessjukt sugen på muffins att jag ska gå och dricka oboy.
Men innan dess ska jag skutta in i duschen och sen göra mig klar, hååj!

jadu, kluriga frågor där;)

Svar: Jaaodu, jag är hela ståtliga 164 cm ovanför mount everest, nog för att det där var en stooor överdrift men aja det funkar det med, bara ni fattar att jag var ganska ironisk där;)
Programet jag använder för efterbehandling utav mina foton osv är inget mindre än 'trumvirvel' Adobe Photoshop CS5!

fuckfuckfuckfuck..

HAHHAHA tanken var inte att hon skulle gråta, men jag råka faila när jag fyllde i allting med promarkers så ja.. jag var ganska tvungen att måla över det på något sätt. Först satt jag bara och klottrade lite med en vanlig HB-blyertspenna och sen slutade det med det här. Och jao, jag vet inte om det blev ett bra nog resultat men aja.
Men vad tycker ni,
ska jag fortsätta lägga upp saker jag ritat och målat?

någon av dessa kommer pryda mitt ansikte inom en vecka.

Jag har aldrig varit med om en sådan beslutsångest som den här, linser funkade uppenbarligen inte för mig utan jag tappade en utav dem och om jag använder linser så kommer jag aldrig mer kunna använda mascara eller någonting ever again för det blev så torrt i mina ögon redan efter ungefär 30-60 minuter och jag var tvungen att hälla linsvätska i ögat vilket hela tiden slutade med att jag badade i linsvätska över hela ansiktet.
Så då blev det att antingen välja bort linser och istället vara tvungen att välja ett par glasögon, och ja.. Ni ser ju ovan vad jag valde. Så nu har jag alltså lånat hem två par glasögonbågar, ett par guldfärgade och det andra paret är svarta. Nu återstår bara att välja någon av dem, personligen tycker jag mest att jag ser ut som en uggla i de svarta så jag misstänker att jag kommer välja de guldfärgade ändå i slutändan.
HAHAHHAHAH herregud.. jag bjuder verkligen på dom där två, särbarn.

det är inge bra att gråta med linser i ögonen..

Det går inte ihop att vara så här nere och att lyssna på deppmusik, man blir automatiskt dränkt i sina egna tårar..

det gör lika ont varje gång.

Ska till Boliden snart, vilket just förstörde hela min söndag för jag hade 3000 ton saker att göra idag. Men aja, jag kan väl sitta uppe hela kvällen och göra allting istället då. Nu måste jag skynda mig att klä på mig sen ska vi fara, hååj!

någon kommer sova gott i natt i alla fall.

Gamla bilder från julcupen, mitt lag är nog det underbaraste lag som någonsin skådats. Skulle aldrig tänka tanken att byta bort er tjejor!
Kom ut från duschen för ett litet tag sedan, och för första gången någonsin kan jag gå normalt trots att mina knän och höfter brukar krångla. OCH ett stort plus var att jag kunde spela båda matcherna utan några större problem, visst jag hade ont men jag körde hårt ändå. Första matchen gick lite segt för min del, men resten utav laget höll då igång utan större problem. Vi fick jätte många chanser men det gick som aldrig, bara jag missade då minst två utav mina chanser. Men den matchen slutade hur som helst 1-1. Nästa match gick det 1000 gånger bättre för alla i laget och vi spelade verkligen sinnessjukt fint större delar av matchen. Jag fick inte sätta några mål där heller, men jag gav Moa Hedman två rätt så fina passningar som sedan blev till mål direkt efter. Så jag bidrog i alla fall med någonting bra, matchen slutade tillslut med 4-0 till oss. Så nästa helg då taggar vi en eller fler matcher!

nu satan taggar vi vinterkicken!

Hahaha charmigt, SKEEEEEBO.

Ikväll har jag cup / två stycken matcher i bollhallen, och själv har jag ingen aning om jag kommer klara av att spela båda två för knäna och höfterna känns lite bökiga idag så vi får se om jag bara spelar första eller båda. Ska i alla fall förhoppningsvis klara av att ge allt i åtminstonde första matchen. 

Nu ringde mamma och sa att jag skulle klä mig och spring ut till bilen så att vi kan fara och äta någonstans innan matcherna, så nu måste jag kila. HÅÅJ!

..

"how can you walk away when all that I can do is standing here and watch you leave"

slitNcheey_97

JAAA mitt headset är fortfarande lika snyggt, och JAAA jag är fortfarande lika skabbig och sliten som vanligt..
Just nu kör vi på standard och sitter på skype med Isak och gör ingenting. Sen misstänker jag att jag inte kommer ha något att göra, vilket är så sinnessjukt deprimerande en fredagkväll såhär i början utav februari. Meen då ska jag vara lika positiv som vanligt och säga : Amen vafan, det är helg i alla fall!

ibland ja..


det är skrämmande hur någonting så obetydligt litet kan göra så ont.

nya ssssmycken, både ringen och halsbandet är från glitter.

daradam magplask..

Komme hem från fysen för ungefär en halvtimma sen, har just ätit och next up på min lista är duschen!

Knasigt värre.

Vi kan verkligen konsten att skratta hur mycke som helst, göra en helknasig tårta, ta bilder med ännu högre knasighets-nivå än tårtan, vinna för "mest kretiva-tårtan" och trycka i oss hela tårtan. Det finns inget roligare gäng än oss, läs mina läppar, syna mina ord, troo mig;)

bilderna från söder kommer imorgon istället.

för nu orkar jag inte vara vaken mer, jag gör bara saker och ting värre och värre ju längre jag är vaken..

matmatmatmatmat-

Ikväll ska jag på söder, första gången på åratal känns det som. Känns nästan som om jag hunnit födas, växa upp dö och födas igen sedan sist. Ska bara trycka i mig lite mat, plugga lite, vänta på Fanny, Julias och Clara sen ska vi fara till söder. HÅÅJ
Förresten, det är tårtbakartävling och jag har nyss laddat min kamera, så förbered er på extremt underbara bilder senare ikväll.

RSS 2.0