Sorglig historia.


Så här kort och ljust är mitt hår efter frisörbesöket, dock var det inte precis igår jag klippte mig men jag har helt enkelt glömt bort att visa. Skyller på att läxor gör mig senil..

Lyckan är enorm.

Träningsväskan är packad, snart far jag iväg och tränar. Så där ^ glad är jag alltså!


Because you're worth it.


Det ni ser ovan är det enda som gör det värt att stiga upp och dela ut bröd halv 7 på en lördagmorgon, för nybakt bröd är ju aldrig helt fel hur trött man än är.

Mysiga planer.


Är supertrött, trots att klockan just slagit 8 och det är fredag. Tror att jag drar mig mot badrummet och tvättar ansiktet sen låter sängen som en lockande plan.

Och imorgon taggar jag att stiga upp halv 7 för att hinna dela ut bröden i tid, sen ska jag dela flyers på stan i två timmar också.. Längtar ihjäl mig, eller inte.

What's up hotstuff?


Ni önskar allt att jag skulle skriva "Bjuder på bilderna ovan", men icke jag är dyr och har bjuds det ingenting utan ni får fanimej betala.

Och ja sådär (^) snygg blir man efter flera timmars plugg...

...

Jag är stressad över exakt ALLT. Orkar inte skriva. Hejdå.

Ingen vila här inte.

Älskar skolan som så gärna följer med mig hem hela tiden.


Jag just nu.

Jag skulle vara evigt tacksam om jag fick tillåtelse att träna nu , tack på för hand / Arg 15åring.


Avocadomacka.Har tagit för mig utav dessa gobitar så nu återstår det bara att plåga mig själv genom lite musik-, so-, matte-, engelska- och tyskaplugg. Inte konstigt att jag jämt har magkatarr nu för tiden.

Verkar som om jag var den enda som kikade ...

Verkar som om jag var den enda som kikade på fotboll istället för melodifestivalen, men kom igeeeen vem tycker inte bättre om killar som tar av sig tröjorna när dom gjort mål än ett par människor som skuttar runt på scenen till lite töntig musik och ser allmänt höga ut?


Min tajming är grym.


Mådde jättedåligt på skolan igår, skrev tyskaprov med migrän och feber så ni kan ju tänka er hur bra det gick. Och idag missade jag alla mina roliga planer då jag var tvingad att stanna hemma och imorgon är det likadant, satan så drygt det är att va sjuk.

Just nu ser jag något konstigt program om folk som har sex med robotar, och ja jag kommer drömma mardrömmar i natt.

Alla ♥ns-dag.


Om det ens är möjligt att någon av er har missat det så tänkte jag uppdatera er om att det är alla hjärtansdag idag, dagen alla singlar hatar och fruktar.

Och vi som officielt är forever alone kan ju alltid tröstäta mammas goda sirapslimpor och knäckebröd med avocado på samtidigt som ni ser PLL och pluggar tyska, för det ska jag göra pusshej!

Fiona.


Så söt att man skulle kunna äta upp henne, men sånt är olagligt så de låter vi bli med.

Jag har gått och dragit på mig en hederlig...

Jag har gått och dragit på mig en hederlig gammal förkylning, så de kvällar jag inte tränar ligger jag hemma i min säng tillsammans med fysikboken, snörvlar och hostar som om jag är döende och hoppas på ett E på provet imorgon i alla fall. Vilket inte verkar lovande då mina hjärnceller flytt fältet så att säga.


Bakat bröd.


Mamma har bakat sirapslimpa till frukost, så nu ska jag trycka i mig mackor tills byxorna spricker.

Lillskrutt.


Fick ett samtal av pappa i fredags att dom åkt in på bb och några timmar senare hade en liten flicka ploppat ut, vi syskon fick fara upp på lassa och träffa henne igår på kvällen och gud så mysigt det var!

Dessutom har jag fått äran att fota henne om en vecka eller mindre så då lär det dyka upp en massa fina bebisbilder. Dock vet ingen vad hon ska heta än, så i mina ögon heter hon Cajsa..

Mina bästa vänner.


Myser i sängen med mina bästa vänner - glass, fysikboken och min rosa värmekudde. Ni kan dock utesluta fysikboken då den bara gör mig sömning just nu.

Varmchoklad.


Kände mig som en äkta norrlänning i morse när det var 25 minusgrader och jag drog på mig miljarder lager kläder, och ja det är charmigt att se ut som en köttbulle..

Tänkte dricka upp min varmachoklad nu och plugga lite inför fysikprovet nästa vecka, pusshej!


Latjävel.

Om ni undrar så borde jag plugga inför mitt engelskaprov imorgon men istället ligger jag i sängen och spelar mobilspel. Vägrar läsa ett ord till om grammatik innan mamma har köpt en b&j's åt mig...


RSS 2.0