Mår bra.

Har pluggat hela kvällen och är ändå inte helt färdig, har man så här ont i huvudet så går det lite långsammare antar jag. Det resulterade hur som helst i att jag missade kvällens träning och det känns inge vidare alls, tur att jag har resten av veckan på mig..
 
Ska försöka sova nu och hoppas på att huvudvärken släpper tills imorgon. Det är ju inte så jäkla kul att gå omkring på skolan varje dag och knappt kunna tänka.

Bilder från UFF.

Världens bästa lag!♥

Lördag.

Hur snygg är inte tröjan? Köpt på Monki för bara 180kr.
 
Kändes otroligt skönt att slippa ställa väckaren på halv 7 idag, istället hade jag en William som väckte mig kring halv 9. Slapp sova bort hela dagen i alla fall!
Uppskattar varenda lediga stund jag får just nu, på måndag börjar skolan på allvar och efter det blir det varken vila eller ro då jag måste pressa in läxor i mitt träningsschema.
 

Perfection is nothing but an illusion.

Har varit på vift ute i världen dom sista veckorna och helt enkelt bara njutit av de sista dagarna av sommarlovet. Nu har skolan börjat om och vi alla ska tillbaka till verkligheten. Dock ser det inte ut att vara ett särskilt ljust tecken att jag redan är nervös inför nationella, borde lära mig att spänna av och inte sätta så höga krav på mig själv..
 
Nu tänkte jag motarbeta min hemska träningsvärk genom att träna lite till, vem älskar inte ömma muskler. Eller vem försöker jag lura, vilka muskler?

RSS 2.0