Stadsfesten.






Kände mig så tvungen att lägga upp lite stadsfestenbilder bara för att visa hur coooola alla vi människor i Skellefteå är som ser en liten festival som åretshöjdpunkt!

Jag köpte lite ätbara saker + lite kläder som ni får bilder på sen. Eller bara på 2 utav grejerna för det känns lite onödigt att lägga upp bilder det andra;)

Det gick helt okej att gå på stads i den här värmen, trots lite gnäll från min sida. Men kul var det i alla fall, även fast jag inte åkte någon karusell eller liknande. Lite synd egentligen, för festivalen är ju faktiskt bara en gång om året..

ssssskönt.


Allt va Ludvigs fel!

Grillning vid älven.





Sista bilden är tagen utav Fanny.

I förrgår grillade jag och ett gäng glada personer nere vid älven och igår efter matchen drog jag + ett litet gäng till falkan och badade, riktigt nice med andra ord.

Imorgon bjuds det på massor utav äventyr bland annat glass i Bergsbyn och sen kanske gummibåt i älven. Tur att vädret kommer vara finfint, puss!

btw.. jag va aldrig ginger, bara en liten lauring sisådär;)


Havet.


Erkänn att det blir ganska coolt när man fotograferar vatten med lång slutartid?!

Idag har det hänt massor bland annat bad i sjöbotten, kika lite på lillwilles fotbollsmatch och grillning vid älven på kvällen. Sen har jag masssssor utav bilder från igår då vi var i Eriks systers stuga vid havet. Bilden här ovan är faktiskt en utav dem.

Men nu ska jag sova, PUSS!

Midsommar.


Igår umgicks jag med mina kusiner hela dagen, vilket hindrade mig ifrån att skriva.. Det bjöds på supergod mat, lite regn och mycket skratt. Innan vi gick till kvarterslokalen så sminkade och fixade jag håret på två av mina kusiner och min lillasyster, fast frisyrerna höll inte särskilt länge eftersom att det regnade.

Hur/var firade ni midsommar?

Hej jag har en ny bikini!


Det här är vad jag fick av min farmor i tisdags, tack världens bästa farmor!♥

Finväder.



Idag ska jag iväg och bada i sjöbotten, sen har jag match ikväll så vi får se om jag har tid att skriva. PUSS!

Nytt!


Så här går det när jag tröttnar, MASSOR! Har fortfarande en hel del kvar att göra men det här får duga foooor now. Tryck F5 om något är tokigt eller om den inte syns!

Examenspresent


På skolavslutningen fick jag en present som jag glömt att visa, och det var inget mindre än en vit klocka. Jag blev såklart superglad för jag har spanat in ett stort gäng vita klockor sedan tidernasbegynnelse (inte riktigt så länge men läs men en gnutta salt) och nu är den äntligen minminminmin..

Och påtal om ingenting, igår fick jag lite grejer utav min kära farmora. Så senare idag dyker det upp ett inlägg med dem i. PUSS!

Önskemål:

Blir det inga bilder på dig snart? ^^
Frågat av Angelica. för 2 veckor 1 dagar sen


Jag ordnade det, efter två veckor.. Men här har ni i alla fall!

...


HejHej jordgubbe!



Detta mina vänner är true lördags lyxmys!

Ha det så kult på resturangen.





HAHHAHAH herregud, humorn må ju vara sämst men shit jag skrattar ju tills tårarna rinner!
Och på tal om dålig humor, den här är hysteriskt rolig..

Tävling på Hofh.se

Tycker att ni också ska försöka vinna en Ziperall, men vill ni inte tävla så kan ni ju alltid gå in på sveriges bästa blogg och läsa lite grann. Klicka här för att komma till hennes blogg och på någon utav bilderna för att komma till tävlingen!


Anledningen till varför man inte bör färga håret själv..


Tidigare idag for jag iväg och köpte hårfärg, mörkbrunt med lite röda pigment i. Hade faktiskt bara tänkt göra lite små förändringar men mitt blonda hår blev nästintill knallrött, jag lär ju få bleka håret trehundrasextioelvatusen gånger innan det blir normalt igen..

Så nästa gång jag ska färga håret bör jag se till att någon annan än jag själv gör det, med andra ord en frisör!

Utan photoshop.



Detta är hans riktiga ansikte, utan tonvis utav redigering i photoshop.. Erkänn att det är en riktigt attraherande syn?

Falkträsket.


Idag har jag varit och badat i stortsett hela dagen med William, i början var Simon och hans lilla gangster gäng med och sen på slutet kom Fanny. Träffade en massa kul folk där borta också, fast det var bara jag och Fanny som badade eftersom att Wilmer the goat är lite utav en fegis.

SOMMARLOV!

Igår fick jag sommarlov, shit vad man längtat! Nu är sommaren här och jag tänker njuta i hela 10 veckor innan 7G blir till 8G i höst.
Bilder på min klänning kommer kanske senare, PUSS!

Say whaaat?


Vart tog solen och värmen vägen?

Och imorgon ska det tydligen regna också, bara jag som inte blir särskilt taggad på brännbollsdagen? Men idag är det perfekt, någolunda svalt och mulet, perfekt väder att spela fotboll i!

När pappa hört av sig så ska jag dra in till stan för att hämta ut mitt träningsställ, äntligen.. PUSS!

Ganska så nice.


Hola folks, över 40+ i solen så jag har bosatt mig där med ett fat med meloner i knäet för att göra färdigt det sista på fysikuppgiften som ska vara inlämnad innan sommarlovet. Väldigt härligt om man bortser från fysiken och att ett gäng envisa myror klättrar på mina ben, kul är det då inte..

Just innan jag satte mig ute på altanen kom jag hem från Sjöbotten där jag varit hela eftermiddagen, badat och sovit i solen har jag gjort, dock fattar jag inte hur jag lyckades somna. Ett otroligt mirakel, eller något.

Shit..

Gud vad glad man blir när man loggar in och ser alla era kommentarer, ni är verkligen bäst! Så bara för eran skull så börjar jag om igen, kanske ikväll eller imorgon.. Det finns ingen som vet helt säkert när.

Bloggstrejk.


Ni är över 100st varje dag som läser min blogg, men max 3 eller mindre av er kommenterar... Vilket har gjort att jag tröttnat, det är verkligen inte kul att anstränga sig varje dag för att knåpa ihop ett eller flera inlägg utan att få någon respons tillbaka.

Så nu har jag bestämt att den dagen ni blir duktigare på att kommentera kommer jag börja blogga igen.. Pusshej vi syns då!

Bilder från Julias födelsedag.





underbara väder!


Modeller: Josefin Jakobsson & Patrik Frohm
Ph: Jag (Julia Hansen)


Idag har vädret varit hur fint som helst! Så efter skolan for jag, William och Simon till Falkträsket och badade, shit vad kallt det var men ändå hur kul som helst..Nu när jag kom hem visar faktiskt termometern hela 38 grader i solen, gud så kul att spela match i en sån värme.

Och på tal om match, ikväll.. eller ja om en halv timme har jag dm-match, dock verkar det som om vi blir utan avbytare men det klarar vi! Mitt vänsterknä har blivit så där konstigt igen men jag ska ge järnet ändå och hoppas på det bästa, PUSS!


Smakprov.


Hela dagen efter skolan har jag fotat, fotat, fotat och fotat! Det har varit hur kul som helst, Therese ville ha någon som fotade henne innan studentbalen och Emma frågade mig och Fanny, självklart att vi ställde upp. Och shit så kul det var, ett stort + på att jag fick massor utav super jättevackra bilder!

Och visst håller ni med mig när jag säger att Therese var supervacker?

Solsken!


Modell: Fanny Pettersson
Ph: jag (Julia Hansen)


Åshit vad fint väder det har varit de senaste dagarna, och jag har blivit brun! Hehhe, inte mycket men det duger..

Idag har lillgänget firat Julia som äntligen fyllt 14, vi bakade världens snyggaste tårta, fikade, spelade kubb och fotboll ute i solen. Bilder dyker upp senare ikväll för nu ska jag ut och grilla med kusinerna. PUSS!

Fina Fanny.


Modell: Fanny Pettersson
Ph: Jag (Julia Hansen)

Sprättade pengar.


Svarta cykelbyxor med spets från GT, vita cykelbyxor med spets från Cubus, vit blus från GT,  vit spetsbh från Cubus och ett par hudfärgade nylonstrumpbyxor från åhlens.

Det var allt jag köpte när jag var på stan i förrgår, och pinsamt nog minns jag inte vilken dag det var. Mitt huvud fungerar inte som det ska nu när det är lov, utan jag har istället tappat räkningen på vilken dag det är. Om jag inte är helt ute och cyklar så borde det vara lördag eller söndag idag, but I'll never know. Eller jo, när skolan börjar igen så vet jag ju..

Hahaha just innan jag skulle publicera det här inlägget så såg jag hur trött jag är, istället för "sprättade pengar" hade jag skrivit "spräddade pengar". Herregud, jag behöver verkligen sova!

Le med mig.



Två utav de finaste människorna på jorden!

Nu ska jag se Jackass tillsammans med pappa och William, skriver sen igen. PUSS!

Ingen tid för någonting.

Jag har varit väldigt upptagen hela veckan, vilket syns.. Dryga två inlägg per vecka är inte särskilt mycket att skryta med om jag ska vara ärlig. Så nu tänkte jag bara skriva att nu på dagen ska jag iväg på andra äventyr men jag kommer kanske hinna skriva ikväll. PUSS!

Darling, you set fire to the rain.



Utrustning: Canon EOS 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS + transparent reflexskärm
Inställningar: ISO 100, 1/100s och f/7,1
Modell: Fanny
Foto: jag



Förlåt för kassa bilder.


Så här ser jag ut ikväll.. Planerna lutar mot att umgås med Fanny och Julia, + några fler tror jag. Hur det än blir så kommer nog kvällen blir riktigt finemang, som alltid!

Underbara dag.

+ solen skiner och det är sjukt fint väder!

+ jag är ledig från och med idag tills på tisdag!

+ det är snart sommarlov!

+ jag drack apelsinjuice till frukost, världens bästa start på dagen!

+ min klänning har kommit!

+ det blir god mat till middag!

RSS 2.0