Morsdags mys.



Idag har jag varit i Boliden hemma hos Eriks föräldrar. Där firade vi morsdag, åt en massa god mat och hade det allmänt trevligt. Jag må då säga att det var ett misstag att ha på sig en tight kjol, åt så jag trodde att jag skulle sprängas. Sen klockan halv 3 for vi hem eftersom att jag skulle ha fotografering med laget, tummen upp på att det regnat innan men slutat just då.

Snart har jag match mot Myckle, hoppas som alltid på vinst och att det inte hinner börja regna innan matchen är slut.

Min lördagkväll.



Det här + en William och xbox's Kinect.

Ny mobbn.



Igår köpte jag äääntligen en ny mobil, till och med en android. Ingen mindre än en Samsung Galaxy mini, den kostade bara 995 svenska kronor + att det följde med ett års frisurf. Ganska så najjs om ni frågar mig!

Och svar ja, det första spelet jag hämtade från androidmarket var Bubble Blast. Känner mig som en riktig nörd...

Städtant.


Fina lillasyster.

Just nu städar jag röven av mig, går man in i mitt rum är det mission imposible att inte trampa på något så det behövs minst sagt röjas upp lite grann..

När jag städat så ska jag dra hem till William och innan dess ska jag ha fixat att tidsinställt inlägg till er så att ni har något lite mer intressant att läsa i alla fall. PUSS!

Spets dröm.


Men jaja, jag vet att ni älskar kvallan på bilden.

Jag blev helt fast vid den här, den är så sinnessjukt söööt. Och jag vågade inte beställa den andra med en risk för att den skulle vara allt för stor, för jag är ju trots allt inte särskilt stor direkt. Men den här klänningen är påväg hem till mig nununununu! Lyckan är nästan för enorm, helt ofattbart.

Jadå, ni kan ju alltid gissa;)


Ni kan ju alltid försöka lista ut vad jag tänker börja skissa på ikväll, och de två som först gissar rätt får en länkning i menyn under 2 månader!


Guld i glaset.



Alltid lika gott till frukosten, jordgubbar och apelsiner är typ 2 av de godaste sakerna som finns så därför är det typ en mirakelkombo tillsammans!

Pluggarhjärna.



Min lillasyster är verkligen så otroligt söt att det inte är sant!

Jag tog bara en liten paus från plugget för att lägga in bilden på Mika. Inte kul när man glömt bort att man har 27 glosor till imorgon, tur att tyska inte är så överdrivet svårt. Förutom då allting ska vara i bestämd form..

Men nu måste jag fortsätta annars lär jag ju inte vara på bra humör imorgon när vi ska förhöra dem. PUSS!

Våffelpartaj.


Käkade lyxmiddag hemma hos moster idag, det var hur gott som helst och jag åt hur många som helst.. Jag smakade till och med hjortronsylt som jag varit så skeptisk till förut och det var faktiskt helt okej.

Sen stressade jag iväg till sörvalla där jag hade träning, och den gick verkligen sjukt dåligt. Knäna gjorde ont och höften känns fortfarande konstig sedan matchen i Fredags men jag försökte göra det bästa av saken.

Cut of all the ropes and let me fall.



Birdy - Skinny love


Vacker.



Utrustning: Canon EOS 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS + vitreflexskärm
Inställningar: ISO 100, s 1/100 och f/6,3
Modell: Mika
Foto: Jag
Assistent: William

Vilken tycker ni var finast, färg eller svartvit?



En beställning.



Material: Blyertspenna (6B), stompfer, pro markers, pigment liner 0.5 och akvarell.

Pappa ville att jag skulle rita något som vi kunde rama in och ha i vardagsrummet och det här blev resultatet. Skissen gjorde jag för någon vecka sedan men det var inte förrän igår som jag började fylla i allt med pro markers och akvarell.

Nu ska jag och lillasyster ut och fota lite grann i det fina vädret, trots att jag är förkyld och hostar som en tok.

Men tycker ni att resultatet var något att rama in?

Nyttig lördag..


Kom hem från farmor för ett litet tag sedan, shit vad gott det var med pizza! Även fast jag hade banan på, fast då är ju jag en sån som bara kan äta banan på mat..

Nu ska jag fatta pennan, sätta på den bästa musiken och bara rita hela kvällen. (bara för att det inte blev bio idag utan imorgon istället) PUSS!

Jag lever.


Inte en särskilt ny bild..

Anledningen till att jag inte uppdaterade igår är att jag var borta hela kvällen och spelade match, matchen slutade 4-0 till oss och själv gjorde man 2 mål. Och efter matchen for jag hem till mamma där vi spelade kinect och åt B&J's med färska jordgubbar i och en massa godis. En riktigt bra fredag med andra ord!

Idag planeras det att käka pizza med pappa osv, sen ska jag iväg på bio med mamma och Erik för att se Pirates of the caribbean. Vilket innebär ännu en fartfylld dag.

Men nu ska jag göra mig klar.. För klockan börjar vara ganska mycket nu, PUSS!

Shit potatis!


Nelly.com

ÅÅÅ klänningen där uppe är så gudomlig, kan ni tänka er den på skolavslutningen tillsammans med bruna ben, lockigt hår och en gryyyym sminkning!? Jag dånar av bara tanken..

Om jag har råd så beställs den här hem direkt!

Tips - Reflexskärm.

Det här har jag använt mig utav:
En fjärrutlösare
En silver reflexskärm
En vit och blank vägg till bakgrund


Så här har jag placerat mig och reflexskärmen:




Men varför ska man använda reflexskärm?
- Det blir en fin glans i ögonen
- Ljusar upp ansiktet
- Jämnar ut mörka, oönskade skuggor(tex. under ögonen, som tar tid att redigera bort i efterhand..)

Vilken passar bäst och när?
Jag har en 5 in 1 reflexskärm, som innehåller silver, guld, vit, svart och transparent. Nu under våren har jag använt den transparenta mer eftersom att solen lyst väldigt skarpt och skapat dåligt ljus..

Silver: Skapar en starkare reflektion och ett kallare ljus.
Guld: Skapar en mildare reflektion och ett varmare ljus.
Svart: Blockerar oönskat ljus.
Vit: Används helst när det är starkare solljus eftersom att den reflekterar mindre än den silvriga.
Transparent: Blockerar starkt solljus utan att skapa en skugga.



Hej hej dränkt katt.



Jag har nyss bytt till ett par torra kläder (sexigt nog ett par mjukisbyxor och en munktröja) för efter cykelturen hem från skolan så är det lagligt att påstå att likheten mellan mig och en dränkt katt var allt för stor.

Skolan idag var faktiskt riktigt rolig, jag och Sebbe insåg att vi var Fysik-teamet of dooom och på luncen spelade hela klassen (nästan hela..) fotboll på multi i spöregnet. Då kan ni ju försöka tänka er ett gäng dränkta katter som jagar efter en boll men halkar i princip hela tiden och sedan klampar in i gympasalen helt dyblöta.

Humöret är på topp och snart är det ju faktiskt Fredag om ni missat det!


Ännu en förändring.


Nu för tiden kan jag gå omkring i staden utan en utväxt ner till Kina och stolt känna mig mycket mer solbränd än jag faktiskt är. Så nu är mitt hår precis så där sommarfräscht som man vill ha det, många stora plus på det!

Jag inte skylla på att jag inte haft tid med bloggen för det har jag helt ärligt faktiskt haft, det enda som fattats är orken att sätta igång datorn och skriva något. Men nu ska en ny design upp på bloggen OCH mer inlägg kommer dyka upp.

Efter att jag sett färdigt Desperate Housewifes så ska jag skutta in i duschen för inte är man särskilt fräsch när man tränat hela kvällen..

Eyy you beautiful girl.



Utrustning: Canon EOS 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS + transparentrefexskärm.
Inställningar: 1/80s, ISO 100 och f/6,3.

Nu ska jag bosätta mig ute i solen, känns ganska skönt att bara ta det lugnt efter en fotbollsmatch. Och imorgon taggar vi match igen klockan 7!

Förövrigt så gick matchen helt okej, den slutade 2-2 och själv gjorde man ett mål men dock var mitt övriga spel allmänt kasst. Det är bara att hoppas på att matchen imorgon blir bättre spelmässigt och målmässigt för den delen också..

Skallig.


Idag gick frissan lös med saxen på mitt hår, och ja.. Här ovanför ser ni ju resultatet, dock ett väldigt blött och lockigt ett eftersom att jag nyss kom ut ur duschen efter träningen.

Jag är inte ens i närheten utav van och för att göra historien kort så känner jag mig näst intill skallig. Egentligen är det knappt någon skillnad, för hon tog ju faktiskt bara bort några centimeter men ovant känns det att vara mer i närheten utav korthårig.

Nu ska jag i alla fall äta, och ni kan ju alltid fundera på vad för något jag ska äta en vaaanlig standardfredag. Och en ledtråd får ni om ni klickar här;)

Because he made you perfect.



Utrustning:
Canon EOS 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS + transparentrefexskärm.
Inställningar: 1/80s, ISO 100 och f/6,3.

Det var verkligen en utmaning att hålla i reflexskärmen med bara en hand när det blåste så att man trodde att man själv skulle flyga iväg som en liten vante, tur att William kom som räddaren i nöden och hjälpte mig med den bedriften!

Själv tycker jag att vissa porträtt är som skapta för att vara svartvita och det här var en utav dem, faktiskt. Och det bästa folks, är att jag har kvar massooor med bilder från idag som förmodligen kommer dyka upp med jämna mellanrum.

Och om ni nu inte missat det så är det fredag imorgon! Inte vilken fredag som helst heller utan inget annat än fredagen den 13onde, farligt. Hahah och det roligaste är att jag ska klippa mig på morgonen innan skolan, skulle nog kunna satsa ett x antal pengar på att min frisör med säkerhet kommer vara blind eller liknande. Skulle vara lite komiskt faktiskt om man tänker efter..

Men nu ska jag sova lite tror jag, PUSS!

Flower power.


Om sisådär 5 minuter så ska jag ut och fota min lillasyster, som dock är den enda frivilliga som ställer upp när jag begär att få fota någon..


Eld i baken.

Idag hann jag knappt komma hem innan jag hade träning, sen har jag just duschat lite snabbt och nu ska jag skynda mig iväg på domarutbildningen som kommer hålla på hela kvällen. Trevligt att jag kommer hinna träffa min familj någonting idag innan jag ska sova...

6 månader.


Jag vet att jag alltid säger "nää men 6 månader är ju inte så mycket..".
Men det är ju bara för att jag vill inbilla dig det, för tänk om den dagen kommer då du säger "det är för mycket.."?

6 månader, det får mig nästan att tappa andan. Själva orden känns bara overkligt och helt ärligt så känns allting som en dröm, fortfarande.. Den finaste drömmen, tillsammans med den finaste personen någonsin.

Det enda jag kan göra är att hoppas att så stor del som möjligt utav mitt liv fortsätter tillbringas med dig i mitt liv, för ärlig talat så vill jag verkligen inget hellre. Det enda jag hoppas på är att det är som det sägs : "Den äkta kärleken är som en 8, och den har inget slut"

Jag skulle ge dig hela världen, och det är exakt vad jag tänker fortsätta göra. Även om det inte alltid är på det sätt du tror att det är, för min värld är du.

Snälla bli min igen - Veronica Maggio



Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, ja, låt det va

Du tar bort min hand från din arm och flyttar bort
Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Knyter mina skor och går tillbaka in igen
Sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem
Letar efter nåt att säga som kan ändra allt
Något mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, låt det va


Tjurskalle.


Igår kväll började jag klottra på något lite mindre och sedan slutade det med att jag blev så tjurig att jag vägrade sluta rita trots att det blev jättesent, enda tills den vart helt färdig. Och om ni undrar så har jag använt mig utav massor utav pro markers och en pigment liner.

Dock blev resultatet verkligen inte ett utav de bästa jag fått, men det funkar. PUSS!


Söndag.


Till middag bjöds det på grillat hos farmor på campingen, satt ute i solen och hade det allmänt mysigt. Och gott var det också!

Innan det hade jag match och det blev en lagomt skön vinst på 3-1, dock har jag verkligen spelat bättre alla gånger i mitt liv..

Nu väntas även hemmagjord glass, superduper grymt avslut på söndagen, PUSS!

P.S. I love you


Nu ska jag och William se P.S I love you, det är obeskrivligt hur mycket man gråter utav den filmen.. Sen ska vi nog säkert sova. PUSS!


Something that ain't real.


Utrustning: Canon EOS 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS + silverreflexskärm.
Inställningar: 1/30s, ISO 200 & f/3,5.

Harry Potter geeks.



Kvällen har bestått utav en massa kul, som att trycka naturgodis, se på Harry Potter och ta en massa charmiga kort. Lucas och Edward kom förbi ett tag men dom drog för drygt 20 min sedan.

Nu ska vi återgå till våran lilla nördvärld där vi ska försöka se färdigt alla Harry Potter filmen på en kväll, dock verkar det som ett omöjligt uppdrag. Tur att vi bara har kvar ½ 4:e, 5:e, 6:e och 7:de del ett.

Världshistoriens mest intressanta.


Fredag idag, vilket är välbehövligt minst sagt! Själv är man då extremt peppad på ikväll, men varför förblir en hemlighet tills efter min träning senare idag. Håll till godo för något spännande är alltid värt att vänta på..

Nu ska jag nog kila iväg till skolan, ha en härlig dag och hoppas att ni får massor utav solsken allesammans!

Fina fina lillasyster..


Satan i gatan.


Ooooch hon gör det igen, lika fängslande som varje gång!


Onsdag.


Den här skoldagen kommer vara ganska chill, för först ska jag sitta i cafeterian med Bebben och Plirreboy, sen efter lunch ska vi tjejer iväg och simma istället för idrott. Och efter idrotten så har vi språkval å då ska vi spela upp en pjäs på tyskan.. Så det blir som inga tuffa lektioner idag, ett stort plus på det allltid!

Upptagen med annat.



Jag har varit upptagen med en massa viktiga saker idag (dock så var allting ganska oviktigt egentligen), vilket gjort att bloggen fått ligga i ett hörn och vänta på sin tur. Men inga sura miner över det inte, för imorgon är det en ny men minst lika fullbokad dag. Och eftersom att jag är så omtänksam av mig så tänkte jag försöka pressa in ett inlägg eller två.

Fast nu ska minsan en trött Julia sova litegrann tror jag, PUSS!

Lillwille.




I söndags styrde vi cyklarna mot Ainas och åt dera ytterst goda kulglass, satt ute i solen och drack cola (eller ja, William drack cola) sen for vi hem till honom och va där hela kvällen. Var ett roligt sätt att spendera söndagen på. PUSS!

Mitt paket är hääär!


Ingen smygreklam för 24.se här inte, nej nej.



En skön liten fjärris som funkar superrrr.



En 5 in 1 reflexskärm som dock är väldigt stor, men inget flänn för det inte. Ju större desto bättre! 
1) Silver för kontrast.
2) Guld för varma toner.
3) Svart för att blockera ut oönskat ljus.
4) Vit producerar neutral färgtemperatur.
5) Transparent för mjukare belysning utan skugga.

Och förresten, jag sitter ner.. Det är därför den ser så överdrivet stor ut.



Bubbelplast, lika kul som då man var liten!

Jag är lycklig som ett barn på julaftonsmorgon, det är inte klokt vad jag har längtat efter innehållet i detta gudomliga paket. Och nu återstår det bara att klura ut hur fasen jag ska lyckas pressa ner den gigantiska reflexskärmen i den minimala väskan man fick med..


RSS 2.0