Här ligger jag och myser.



Nu har jag äntligen fått en ny säng hos pa...

Nu har jag äntligen fått en ny säng hos pappa, känns underbart att slippa sova på den 80cm breda plankan! Åå snacka om att jag kommer njuta i natt, pusshej!


Jag är ganska het.



Går inte att räkna alla gånger jag har tryckt på repeat idag, tycker synd om min mamma som varit tvungen att höra samma låt om och om igen samtidigt som jag sjungit med, lite väl högt ibland också..

Men nu ska jag återgå till renskrivandet av boken om mig, puss!

Adventsfrukost.


Hehe, åt lyxfrukost som bestod av pannkaka med lönnsirap och hallon, plus mina kära knäckemackor med skinka och juice. Och nu förbereds ännu mera godsaker då min familj tydligen ska baka pepparkakor och saffranskaka, funderar nästan på att gå och sno mig lite pepparkaksdeg.

Egentligen hade jag tänkt dra på skyltsöndagen idag men det hinner jag inte då skolan har följt mig hem i helgen, så därför måste jag försöka få så mycket gjort som möjligt innan middagen. PUSSHEJ!

Här va jag stor.


Är jag lik mig? Personligen så tycker jag inte att jag är så superlik mig, har ju dumpat det mesta av knubbkinderna.

24 november 2011


Sådär ^ har jag gått omrking idag, det är inte ok hur sliten jag känner mig. Förstår inte varför just jag ska bli förkyld hela jävla tiden, hade ju just blivit frisk igen..

Just nu samlar jag krafter inför att fixa bilder till "boken om mig", kika lite på repetitionsuppgifterna inför matteprovet och sedan dra iväg för att träna. Jag har vinterkicken hela kvällen imorgon, är sjukt peppad och har bestämt mig för att i alla fall försöka spela trots att orken kanske inte riktigt sitter där den ska.

Imorgon är det fredag igen, och exakt idag är det bara 1 månad kvar till jul. Så trots förkyldningar, bristen på snö och att skolan överbelastar mig så är livet faktiskt grymt bra.

Hungrig?



Tänk om man hade tid till att göra sån här lyxfrukost varje dag..

Sann lördagslyx.



Min lillasyster och jag är oslagbart duktiga på att baka, och beviset finner ni på bilden ovanför. Kladdkakan blev sjukt god, trots att det blev lite väl kladdig. Men den heter ju trots allt inte kladdkaka utan någon anledning..

Ikväll har jag absolut inga planer förutom att packa väskan, fara hem till mamma, plugga jävel och sen se någon film tillsammans med min kära madre. Fast egentligen vill jag lägga mig och sova enda tills det är fredag igen, men vem älskar inte söndagsdepp?

You look nice today.



Iklädd i myskläder öppnar jag nu historiaboken och börjar plugga inför provet om kolonialism osv.. Dagen lär bestå av att plugga inför de 4 proven jag har nästa vecka, träna och sedan myspys i soffan med familjen.

Nu när jag äntligen skriver kan jag ju passa på att be om ursäkt för att jag skrivit så dåligt i veckan men ni får faktiskt ha lite försåelse för att jag tränar minst 4 gånger i veckan plus att jag går skola precis som alla andra. Jag är inte övermänsklig med hur mycket tid som helst och ibland får man faktiskt prioritera andra saker än att sitta vid datorn.

Men nu måste jag verkligen sätta igång med plugget, pusshej!

Hela kvällen har jag suttit hemma och kämp...

Hela kvällen har jag suttit hemma och kämpat med en powerpoint redovisning som ska vara färdig tills imorgon, och nu är den äntligen klar så nu får jag sova. Apropå ingenting, imorgon börjar jag 9 och slutar 12 och sådan fredagslyx är oslagbar med tanke på att vi slutar 20 över 3 alla andra fredagar. Men nu ska jag sova, pusshej!


Förlåt alla twilightälskare men jag kämpad...

Förlåt alla twilightälskare men jag kämpade med att hålla mig vaken under hela filmen inne i biosalongen, dock berodde det på att det är så satans sent och jag ska upp om fyra och en halv timme. Skriver imorgon om jag överlever skoldagen, pusshej!


15 saker.


1. Jag älskar apelsinjuice och jag dricker det nästan hela tiden.
2. Har redan sagt det här en gång men - mitt största beroende här i livet är tuggummi.
3. Min naturliga hårfärg är varken blond eller brun, den ser ut ungefär så HÄR.
4. Jag har storlek 36-37 på skor, kalla mig big foot.
5. De ämnen jag är bäst i är inga mindre än matte och so.
6. Jag har nästan alltid på mig färgglada sockar, idag hade jag på mig ett par limegröna.
7. Om någon frågade mig vad jag ville heta då jag var ungefär 6 år så hade jag svarat Angelina Ballerina.
8. Min klass är mongo, alla kallar varandra så många olika smeknamn att det är omöjligt att komma ihåg alla.
9. Jag har ingen aning om vad jag vill bli som vuxen, dock lutar det mot barnpsykolog eller fotograf.
10. Om jag fick välja en superkraft så skulle jag vilja kunna flyga, kan ni tänka er så coolt det vore att få flyga till skolan!?
11. Mitt rum ser alltid ut som om något sprängts där inne, och aldrig orkar jag städa heller.
12. Jag var egentligen beräknad att födas i december 1996 dock stannade jag kvar i magen och föddes i januari 1997 istället.
13. Jag har äckligt viga fingrar, när jag böjer på dom så ser det typ ut som en ostkrok.
14. Ibland är jag latast i världen, en gång ropade jag till och med åt mamma att stänga av min tv åt mig när jag låg 1 meter i från.
15. Jag blir extremt frustrerad när någon stavar dåligt, och ibland kan jag inte hålla mig från att rätta dem.

Mästerkock.


Efter träningen (som för övrigt gick riktigt bra, trots mina vader) slängde jag ihop lite pasta, köttfärssås och grönsaker. Och ska jag vara ärlig så var köttfärsen redan färdig och jag värmde den bara på spisen, men ni får ändå gärna kalla mig mästerkock.


Smidig.

Jag lärde mig nyss att det är en smart idé att kolla om korken är på juicepaketet innan man skakar, det kan annars resultera i juice fulla köket..

Tillbaka till skolan.


Jag råkade vara vaken lite för länge igår så just nu känner jag mig som en zombie, tur att vi mjukstartar dagen med idrott och sen hk.

Ojdå, nu måste jag packa väskan och börja fara snart. Men sådär ^ ser jag i alla fall ut idag.. Pusshej!

Förklaring tack?



Kan någon snälla förklara hur jag alltid lyckas få mitt rum att se ut så här? Och nej mamma, det är inte för att jag är slarvig.

Någon av er får gärna komma och städa åt mig också, då slipper jag och det är alltid bra..

En liten bekännelse.


Ja, jag är beroende av tuggimmi.. Igår vart jag så lycklig att jag nästan började gråta när jag hittade den största burken ovan på coop, så då spenderade jag mina pengar på det istället för godis.

Känns bra att jag fått berätta det nu, hoppas att ni inte ser mig som en annan människa för jag har inte förändrats sen igår. Eller jo.. jag hittade ett födelsemärke som jag aldrig sett förut men det kan ni bortse från.

(Hoppas att ni fattar att i 99% av det här inlägget så användes sarkasm.. Annars bör ni nästan gå till en läkare eller liknande)

Life is a beautiful struggle.



Nu har jag äntligen lyckats göra mig klar för dagen och om drygt en timme drar jag, Julia och Fanny iväg på hockeyn. Blir nog superkul det här!

Igår vi uppe på ishallen och kollade på när 97orna spelade mot lejon 96, sen for vi ner på max och drog en standard - lyxshake! Och där kring 20 i 11 for jag hem för att sedan ligga i sängen och stirra upp i taket till klockan slog 1 och jag äntligen lyckades somna..

Nu ska jag nog ta på mig ett par sockar och sedan röja upp lite på mitt rum, pusshej!

Nu..


..träna!

Gammal tant.





Igår innan middagen satt jag framför symaskinen och skulle fålla tygerna som ska hänga för mina garderober. Älskar mina raseriutbrott då tråden tjorvar sig eller åker ur, och ärligtalat så gav jag upp typ 3 gånger. Dock orkade jag bara fålla ena långsidan så jag antar att jag har några fler roliga stunder framför symaskinen att se fram imot.

Nu ska jag in till stan, puss!

2a november 2011.


Jag är sämst på det här, det är lov och jag borde njuta för fullt men istället går jag omkring i pyamas hela dagarna tills det är dags för träning och efter träningen far jag hem, äter och sover.

Igår hade jag utvecklingssamtal, va inte så illa.. Gick igenom allt på drygt 15 minuter utan krångligheter, och efteråt åt jag fiskpinnar och potatis för att fira.

Nu kommer mamma hit om 8 minuter och gissa vad.. Jag har inte ens borstat håret. Älskar att jag är så oeffektiv ibland, puss!

Trästocks 2011♥





Varför är det inte sommar längre?!

RSS 2.0