Myyyyysigt.


Det går inte att beskriva hur kul jag har haft ikväll, det känns som om jag inte skrattat så här mycket på hur länge som helst ( alla gånger jag har varit supertrött gills inte ). Tur att jag har ett gäng underbara vänner som alltid får mig att skratta tills tårarna rinner och magen gör ont. Nu känns det verkligen att sommaren är påväg och då får man hoppas att alla kvällar kommer att vara som denna. PUSS!

I wanna run, but only far enough to make you miss me.


Så här ser jag ut ikväll och säkerligen imorgon också..

Jag är sjukt taggad på ikväll, först blir det grillat till middag (och vem säger nej till det?) och sen ska jag tillbringa kvällen tillsammans med Fanny, Jessica, Emma osv. Det kommer verkligen bli hur kul som helst!

Vad har ni tänkt göra ikväll då?

Någon som är generös nog?


Shit vilken sommarkänsla man får utav att klicka runt bland en massa sommarkläder, de sista veckorna nu innan sommarlovet får gärna skynda på litegrann. För jag är inte tålmodig nog för att vänta..

(alla kläder är från hm)

Fredagsstandard.


Det borde vara en tradition att äta tacos varje fredag, känns nästan olagligt att det inte står "taco-fredag" i kalendern istället för bara vanliga tråkiga "fredag". Detta är i alla fall vad jag stoppat i mig till middag idag (intressant, jo tack jag vet) och som jag sagt förr :

Tacos är inte tacos utan banan på! (enda gången banan är ätbart faktiskt)

Min vecka.


Detta har varit och kommer vara min vecka, tur att det bara är helgen kvar.. Men kul har det varit att träna så här mycke, men roligast är ju alltid matcherna. Och egentligen hade jag träning i Torsdags också men jag skippade den för jag skulle aldrig orkat med resten utav veckan då. PUSS!

Träning om ett litet tag.

Jag har träning från kvart i tre till halv 5 så jag vet inte om jag hinner skriva mer idag, men lyckas jag klämma in ett inlägg så har ni tur. PUSS!


Vad jag använder jag tecknar.

Ida om Trouble has always been a good friend of mine.:
Hejsan!
skulle du kunna göra ett sånt där inlägg när du visar och berättar om alla dina pennor ?? :)
Svar: Jag svarade att jag skulle göra det när jag hade tid och det är nu, så jag hoppas det här är ett någolunda bra svar på din "fråga".


Blyertspenna (oftast 6B, alltså en mjukare penna med mer svärta), en stompfer för att sudda ut för hårda skuggor och världens sämsta sudd som jag fixar ljusare partier med.


Pro Markers, dessa underbara pennor som "rinner" ihop vilket gör att det inte blir några streck när man ritar med dem. Just nu har jag 35 st pennor + en svart penna av annat märke.


Pigment liners för att fylla i konturer, dock bara när jag använt pro markers.


En Blender som jag också bara använder jag använt pro markers, och den fixar ljusare partier då den "bleker" bort färgen. (som jag visat ett ytterst dåligt exempel på ovanför)

William som tror att han är stor.

Jag har haft fullt upp hela veckan vilket märks ganska tydligt här. Varje dag har bestått utav träning + en massa annat. Och ikväll är jag hemma hos Storwille (läs lillwille) och jag ska faktiskt försöka klämma in ett lite intressantare inlägg senare när jag kommer hem. Så håll utkik för om drygt en timma dyker det upp. PUSS!

Ganska fullt upp.


När jag kom hem efter skolan hann jag se på tv ett litet litet tag sedan skulle jag äta middag, och efter middagen skulle jag egentligen springa broarna men jag hann inte så istället körde jag lite intervaller uppe på ellljusspåret. Efter det duschade jag och sedan cyklade jag hem till lillwille för att spendera hela kvällen där.

Idag var det skola (som dom flesta säkerligen inte missat) och det kändes faktiskt ganska bra, nu blir i alla fall dagarna fyllda med rutin igen. Fast såfort det dyker upp en massa prov och plugg kommer jag säkert gnälla, i alla fall om jag känner mig själv rätt.

Men nu ska jag se färdigt Desperate Housewifes, PUSS!

Kalas för systeryster.


Idag har vi firat lillasyrran hela dagen, så jag har varit väldigt upptagen. Sen klockan 5 for jag iväg och hade träningsmatch mot burträsk och alldelles snart ska jag lägga mig ner i sängen för att sova. PUSS!

Påväg hem till min brevlåda.


Wooho, jag är sjukt taggad på att äntligen få hem de här två grejerna! Ni kan ju alltid försöka gissa vad det är, och jag hoppas att ni fattat är de är fotorelaterat. PUSS!

Kyrkholmen.


Igår spenderade jag hela kvällen på kyrkholmen en ett gäng kompisar där vi grillade och satt runt elden. Vi fick även besök av två poliser som tydligen fått ett samtal om att vi var "stökiga" men det var vi ju inte (förutom när Isak jagade Jessica några varv runt bänkarna) så vi fick fortsätta sitta där ute och grilla.

Kring 10 brann elden ut så då drog jag, Jessica, Kajsa, Lisa L, Filip och Hugo hem till Kajsa och var där tills 11 då jag, Jessica och Filip cyklade hem i mörkret. Och då kom vi väl hem ungefär där kring halv 12.

Jag hade då en supermysig kväll igår och det här måste vi verkligen göra om snart igen!

myspys på kyrkholmen.


Nu ska jag bokstavligen snöra i mig maten, sen ska jag och Jessica cykla iväg på våra racercyklar med näsorna vända mot coop för att köpa lite grejer till grillningen, och seeeen ska vi snabbt som vinden cykla å möta Kajsa & Isak. Självklart följer kameran med mig så imorgon kommer det upp lite finfina bilder från vårat lördagsmys på kyrkholmen. PUSS!

Troy x3




Love don't walk away, people do.


Igår var jag på multi hela kvällen med Jessica, Filip, Kajsa, Isak, Elin, Hugo, Emma och Lisa (för er som är nyfikna). Vi spelade fotboll och tjollrade på en massa, hade verkligen super kul. Jag har saknat alla kvällar på multi-planen som vi hade förra året, ungefär hela sommaren.

Och ikväll planeras det att grilla vid älven med ungefär samma skara människor som igår, nu är det verkligen vår!

mitt påskägg!


Mitt påskägg är lugnt godast i sverige.


Gamla jeans blev till jeansshorts.


Gick bara lös på dem med saxen lite (läs mycket).

Jag kände mig alldelles för kär i mina underbara, fläckiga jeans så jag kunde verkligen inte snöra bort dem så istället klippte jag av benen (det var där alla fläckar var, konstigt nog) och vek upp dem lite grann. Och vips hade jag ett par nya jeansshorts!



söta små påskfilurer.


Canon EOS 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS.
Slutartid 1/60s , Bländare 5,6, ISO500


25 små ganska självklara saker som jag tycker om.

1. Att vakna utav solen som skiner in genom fönstret.

2. Blyertsfläckarna som finns lite överallt när man tecknat i flera timmar.

3. Att gråta utav lycka.

4. När den person man älskar säger "the three magic words".

5. Att skratta tillsammans med sina vänner så mycket att man får ont i magen och man börjar gråta trots att man knappt minns vad man skrattar åt.

6. Stunden just innan man stoppar in första skeden med B&J's i munnen.

7. När man sparat ihop till något jätte länge och sedan får man äntligen råd att köpa det.

8. Att börja gråta utav en ledsen bok.

9. När man hör en låttext och det första man tänker på är en viss person.

10. Att sakna ett gäng vänner så man har ont i hela kroppen.

11. Spontana komplimanger utav främlingar.

12. Sjunga så högt man kan när ingen är hemma.

13. Att bara gå, gå och gå tills benen inte orkar längre.

14. När man lär känna en ny person som man egentligen aldrig skulle våga prata med och sedan bli bästa vän med den personen.

15. Fredagstacos.

16. Sena sommarkvällar tillsammans med de som betyder mest.

17. Att bara flyta på älven i en gummibåt under en klarblå himmel.

18. Spendera en hel helg tillsammans med fotbollslaget under psg.

19. Spontana utflykter på vardagar.

20. Sista sången på skolavslutningen.

21. Att sitta inne en hel dag utan att ha dåligt samvete över det.

22. Bada i älven sent på kvällen.

23. Att vara helt slutkörd efter en fotbollsträning.

24. När man fotat upp ett helt minneskort på 8GB.

25. Att kunna le.

Edit utav Jessica:
26. Att se ens vänner le och veta att det var en själv som satt dit leendet på deras läppar.

we[heart]it insperation


bild 1, bild 2, bild 3, och bild 4


bild 1, bild 2, bild 3 och bild 4


bild 1, bild 2, bild 3 och bild 4

Så underbart vackert, efter att ha kollat på de här bilderna så vill man bara ta tag i kameran och rusa ut för att fotografera exakt ALLT.. Och den känslan har varit undanstoppad hela vintern, men nu tinar den långsamt fram med snön.

Bildkälla: we♥it

min dag är räddad.


För tillfället mår jag faktiskt ganska bra, har inte spytt på någon timme och världens gulligaste mamma kom förbi med tre tidningar,  Verumfil, blåbärssoppa och en hel kartong med typ festis eller något liknande.

Och allt det har gjort mig på bättre humör och nu kan jag gärna ligga hemma, för nu har jag ju något att göra i alla fall. Tack mamma!

helvete..

Jag vill inte ligga hemma och spy, i alla fall inte just idag!


vilsen i blåbärsriset.


Nu börjar jag känna mig lite vimsig och vilsen i huvudet så nu ska jag nog ta och krypa ner under mitt varma täcke och sova gott. För imorgon är det en bra dag, då är det första utomhusträning för i år och ett stort plus är ju alltid att den håller till på sörvallas nya konstgräs! (i alla fall så länge det inte är snöstorm eller en orkan ute)

Sagan om den äckliga kladdkakan.


Från början var den äckliga kakan inte ens en kaka och därför långt i från äcklig (okej möjligen om ni försöker äta bara kakao eller nå.. vilket jag kan intyga att jag "aldrig" gjort.)


Sedan när vi rört ihop alla ingredienser och låtit William gå lös över den med pyntgele, så blir det en mördarkaka som dessutom smakar bajs (nästan bokstavligen)


En riktig skönhet, eller vad tycker ni?


Den var så brutalt äcklig att vi var tvungna att döda den så plågsamt som möjligt med en köttkniv.. Klokt, annars hade vi varit ett minne blott.


min fin fina morgon.


Jag sussade sött hela natten fram till halv 8 (tack snälla William som ringde och väckte mig)

Efter ett glas oboy och två mackor blev jag pigg..

..typ

RAW-format.


ÅÅ, att jag inte tänkt på att fota i RAW-format förrän nu. Själva redigerings-processen blir 1000 gånger roligare och mycket "friare" eller hur man nu ska säga. Personligen tycker jag att det färdiga resultatet blir mycket bättre om man fotar i RAW så att bilderna öppnas i Camera RAW innan photoshop.

Så ni som inte prövat att fotografera i RAW bör göra det så snart som möjligt!

alltid lika charmig.


Nu ska jag gå upp till isladan för att tillbringa ännu en dag där, PUSS!

lockiga lockar.



Så här har jag sett ut idag, om ni nu ville veta;)


inte pigg.



Gårdagen spenderades uppe på isladan och hemma hos william, jag slutade skolan redan klockan 13.40 så då gick jag in till stan för att byta mina trasiga skor och sen gick jag upp till isladan för att vara där enda till efter middagen. Sedan åkte vi hem till william där jag var hela kvällen tillsammans med hans familj, då vi såg film och åt en jättegod kladdkaka.

Snart ska jag upp till isladan för att tillbringa ännu en dag där, sen ska jag bara hem och äta för att sedan fara in till stan och gå på bio. PUSS!

Canon EF 75-300 III f/4-5,6


När jag har sparat ihop till ungefär 2 400kr så kommer den här skönheten dimpa ner i brevlådan. Kan verkligen inte vänta!


spindelgrisen Louise.


Jag ska gifta mig med den där spindeln om ni undra ↑

Nu ska jag se på hockeyn med William som förövrigt slutar vara p12 imorgon då han faktiskt fyller hela tretton år;)

ingen ovanlig syn.


Min katt är ju smått annorlunda och charmerande när han bosätter sig i familjens olika väskor, fast ingen förstår varför han verkar älska att håra ner allt innehåll däri.

Jag älskar den här dagen, det är stålande sol, jätte varmt och hur skönt som helst ute. Men det absolut bästa är ju lugnt att jag knappt haft en enda normal lektion idag utan vi har fått sitta i några timmar och lyssnat på olika personer som berättar om yrkesval osv. Men nu ska jag värma lite mat innan träningen, PUSS!


hemska självfall.


Sovmorgon till tio idag, tack alla 9or som har nationella så att vi inte har någon sal att vara i!

Har träning direkt efter skolan idag, sen på kvällen har jag inga planer.. Kanske blir så att jag far till söder eller någonting, får se vad jag hinner.

socker i äggkoppen.


Sitter med en varm tekopp i handen och ser på hockeyn, men nu kan jag inte hålla ögonen från tvn något mer. PUSS!

tagg på livet.


Söndag idag, vilket innebär måndag imorgon. Tur att jag har prao måndag och tisdag så jag får sovmorgon till tio båda dagarna, stort plus på att jag har lika lång sovmorgon på onsdag och fredag också. Misstänker att det här kommer vara en väldigt chill sista vecka innan påsklovet och det är välbehövligt nu när man börjar känna sig lite trött på vintern...

Har träning om drygt 50 minuter och jag är supertaggad, för aldrig har jag varit såhär pigg klockan 10 en söndag! Direkt efter träningen så ska jag kanske ut  och springa en sväng om jag orkar, beror helt på hur pigg jag är efter och sen måste mitt rum städas för det ser bokstavligen ut som om någonting exploderat där inne. Och jag storstädade förra helgen jag var här hos pappa, måste nästan säga att jag är på elitnivå när det gäller att inte kunna hålla sitt rum städat.

EDIT: Jaa Fanny och Jessica jag är vilsen, såklart att jag menade påsklovet:$


Mina underbara brudar.


Jag har nästan nyss ätit frukost och ska tydligen snart äta lunch också. Sen tror jag att jag ska ut och springa en liten sväng runt anderstorp innan solen och värmen försvinner.

Kvällen planeras att spenderas med världens underbaraste människor, också kallade Jessica, Fanny, Elin, Julia S och grymt saknade Kajsa. Har alltid lika kul med dessa tjejer och det var allt för längesen vi alla hittade på något tillsammans!

EDIT: ooookej, Elin och Julia S var inte med. Men Cassandra kom istället:)

Trouble has always been a good friend of mine.


Här hittar ni mig ikväll.. Djupt insjunken i pennor, papper, sudd och andra underbara saker.


småtassarna.


Canon eos 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS.



Det kommer visa sig vart skåpet ska stå..


.. vi kommer kasta det i ansiktet på FBK.
Skellefteå aik! ♥


upp, upp och iväg.


Byxor - Bik Bok | Linne - Lindex | Kofta - Gina

Satt uppe jätte länge igår för att se hockeyn, men när andra förlängningen snart var slut så somnade jag faktiskt.. Och nu får man ta konsekvenserna utav det genom att var übertrött hela dagen, vet i alla fall vad jag ska skylla på om jag somnar på nån lektion. PUSS!


snygga som få.


Tog klippet från Kajsas blogg som ni hittar här, här, här och här!
Så kul har vi när vi väntar på att tränaren ska komma.. Och ni måste nästan medge att jag och Clara dansar ytterst vackert?!


Nu satsar vi dubbelt.


Vakna > stiga upp > göra frukost > fara till skolan > vara på skolan > träning direkt efter skolan > komma hem > äta > plugga lite grann > fara och träna igen > komma hem och sova.

Det där uppe ↑ kallar jag verkligen en drömtorsdag, dom dagar jag är pigg i alla fall.


mot skolan.


Run Forest, run!


Just nu sitter jag hemma hos lillwille, sen ikväll ska jag ut och springa sen tänkte jag att jag inte skulle lägga mig allt för sent så det blir tyvärr inget mer skrivet idag. PUSS!

nu är det vår på rikt.




Har haft två prov idag, och nu är jag helt slutkörd. Men ska ändå ut och ta en liten promenad nu så att hjärnan vaknar till igen PUSS!

I wanna be inside your heaven.


Canon eos 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS.


snygga kakor.


Jag och William har en kockkarriär framför oss, så talangfulla är vi. Känn er lagom frestade utav bilderna på de fina konstverken som vi gjorde idag medans vi trycker i oss en B&J. PUSS!

TÄVLING!



LYCKA TILL!:)

Karin, x4





Canon eos 500D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS.

Lillkusin Karin är verkligen sötare än socker och hon är dessutom så rolig att fota för hon är full av spring i benen. Vilket gör att bilderna ser så levande ut.

Personligen så gillar jag 3dje bilden mest just pågrund utav ljuset och färgerna men 2a bilden är också en favorit och det för att där blev ljuset och fokusen precis som jag ville ha det.

Vilken gillar ni mest?

LYCKANS TIDER!

Datorn är fixad och alla bilder osv är tillbaka. Och till och med bloggen som krånglat så hemskt är återställd och normal.

Och föresten, en fågel viskade i mitt öra att det snart dyker upp en ny design här på bloggen;)

RSS 2.0