Gick genom UFF helt obesegrade - fyfan så bra vi är!!

 

Walking among the green.

 
Idag kommer jag hem från Umeå, förhoppningsvis med massor av fina bilder från helgen och spännande saker att berätta!

Quote.


Nya shorts.

175:- på GT's rea, världens bästa fynd!

Bä bä vita lamm.

Duktiga lillasyster, måste dock erkänna att hennes version av barnvisan är 100 gånger bättre än orginalet! Eller ja, i alla fall charmigare.
 

Packat och klart!

Nu har jag packat väskorna (!!), saknas dock både luftmadrass och pump men det ska jag hämta hemma hos mamma om ett tag. Och ikväll far vi, fytusan vad jag längtar!
 
Ni kan ju dock låta bli att göra narr av min skumma tumme och huggtänder, sånt skiljer mig ur mängden.

You aren't ugly, society is.

Jassi nu har jag bytt profilbild på facebook också, ni blir väl stolta över mig hoppas jag?:')
 

Träning.

Sista träningen inför Umeå idag, längtar ihjäl mig efter en hel helg med världens finaste lag!
 

Att unna sig.

I lördags delade jag och William på en B&J's, det hade jag verkligen förtjänat efter träningslägret i veckan!
 

Min pärla.

För några dagar sedan premiäråkte jag runt i kroksjön. Shit så kul det var,  är dock fortfarande lite sur över att jag haft moppekortet under hela sommarlovet men att moppen inte funkat förrän nu. Men what 2 do, den funkar ju nu så!

Små flickor.

Kräkbäbis, jag och Minimika. Här är vi, dom tre flickorna av en syskonskara på fyra. Stackars lilla Milo, snart måste han stå ut med tre tjejer som jäklas med honom alla timmar på dygnet.
 

Snart så.

På måndag tar träningsuppehållet äntligen slut och då är det hårdträning på Sörvalla som gäller. 2h + 3h pass, det kan inte bli bättre!♥

Hehehe.

 

Måste. Ha.

Under de snart två åren jag haft min kamera har jag knappt spenderat en krona på att skämma bort den med diverse tillbehör, har bara köpt reflexskärm, fjärrutlösare och minneskort. Dock fick jag ju med ett stativ när jag fick kameran i julklapp men även det skulle behövas ett nytt eftersom det gått sönder. Så det börjar vara dags att inhandla lite behövliga saker.
 
Canon EF 50/1,4 USM, enligt recensioner är det prisvärt. Och  f/1,4 är ju helt underbart under sämre ljusförhållanden, det kommer sitta fint till hösten och vintern!
 

Ut och bli grov!

Hahaha nu drar sveriges fulaste och grövsta brud ut och springer. Att låtsas vara taggad att springa höjer ju motivationen så nu jäklar kör vi!

Wääääh...

Nu flyttar jag. Sommarlov suger.

Pannkakisar.

Pannkakor till lunch måste ju vara det godaste som finns!
 
Efter att William for hem kring 2 så har jag suttit och redigerat snart 40 bilder, men varför förblir en hemlighet ett tag till;)

NLBS II

Lite härliga bilder från helgen!
 
Oj vad jag längtar tills vårat träningsuppehåll är slut..

Hjälmjakt.

Oj så arg jag är. Nu har jag suttit i flera timmar (hela kvällen...) och letat efter en moppehjälm, jag trodde inte att det skulle vara så svårt. Men hah så fel jag hade...
 
Eftersom jag inte tycker om integralhjälmar så vill jag ha en crosshjälm men varenda satans hjälm kostar ju nästan mer än vad skitmoppen gjorde och det går ju inte för sig. Dock har jag hittat ett par lämpliga kandidater, får hoppas att någon av dom finns i min storlek. (=minihuvud.)
 
Och låt inte bilden lura er, jag är argare än det ser ut!

Nordic Light Beach Soccer.

En oredigerad bild från idag. Lägger upp fler sen när jag kommit hem till pappa och kan redigera bilderna.
 
Igår hängde jag i Boviken med Fanny och kikade på Williams lag som spelade. Och idag var jag där igen men den här gången spelade jag också, gick piss och efter vi åkt ut gick jag iväg med några från laget + Fanny och kikade på William som spelade sin sista match innan även dom åkte ut.
 

Fint väder.

Lilla Skellefteå har bjudit på superfint väder dom senaste dagarna så ingen människa med alla indianer i kanoten kan ha suttit inomhus! Jag hoppas i alla fall ni förstår att jag varit allt för upptagen av att njuta av mitt sommarlov för att uppdatera här:)

Lugn dag.

Idag har jag mest legat i solen, druckit hemmagjord hallondricka och spelat yatzy på mobilen. Vädret är absolut ingenting att klaga på må jag påpeka!
 
Ikväll däremot då blir det andra bullar ; först beger jag mig iväg med all packning till mamma, sedan väntas en springtur och efter det sitta bänkad framför tvn, för ingen har väl missat att det är EM-final ikväll?

Stadsfesten 2012.

Även om vädret inte varit på topp så har årets stadsfest bjudit på massor av skoj, blåmärken, galna karuseller, Veronica Maggio och god mat (läs munkar..). Har med andra ord haft en grymt bra vecka!

RSS 2.0